n
nn
τεύχος: 463 - 18/12/2013 - σχόλια

Stardust 463

Τοξότη, θυμήσου ότι κυβερνήτης σου Δίας μπορεί να ήταν γυναικάς αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να δραπετεύσει από την Ήρα – οι συνειρμοί είναι επιβεβλημένοι

n

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Είναι αδύνατο να είσαι (ή έστω να αισθάνεσαι) ο άντρας ή η γυναίκα της διπλανής πόρτας με μια συνηθισμένη ζωή, ή με μια συνηθισμένη πορεία, για τον απλό λόγο ότι αφενός δεν αντέχεις να είσαι άλλος ένας ή άλλη μία και αφετέρου βαριέσαι πολύ γρήγορα – ανθρώπους, καταστάσεις, δουλειές. Αντιληπτό. Όμως... attention! Για πολλές εβδομάδες με τον Άρη στον Ζυγό και την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερo (21/12-31/1) θα ακούσεις αρκετές φορές ΟΧΙ από συνεργάτες, συντρόφους, συνεταίρους. Οι άνθρωποι που νομίζεις ότι είναι του χεριού σου δεν θα είναι και όσοι νομίζεις ότι θα σε στηρίξουν δεν θα σε στηρίζουν. Οι συγκρούσεις, οι αντιπαραθέσεις, τα «θέλω δεν θέλεις» και «θέλεις δεν θέλω» θα δοθούν και σε γνωστά και σε άγνωστα πεδία, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να προφυλαχτείς από σφαίρες που θα σε κυνηγάνε φταις δεν φταις.

[+] Ό,τι σχετίζεται με μετακινήσεις, σπουδές, επαγγελματικές επαφές, εξωτερικό, αποστολή βιογραφικών, εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις, ταξίδια.

[-] Οι διαπροσωπικές σημαντικές σχέσεις μπαίνουν στο μίξερ.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό (που αρχίζει τη διέλευσή του στο τρίτο δεκαήμερο) πληγώθηκες (ή θα πληγωθείς), επειδή αυτό που εσύ θεωρείς ειλικρινή αφοσίωση σού ανταποδίδεται με εγκατάλειψη, ή με γκρίνια, ή με άρνηση, ή ακόμα χειρότερα με αδιαφορία. Προτού γίνεις πικρόχολος/η και κυνικός/ή για ρίξε μια ματιά αναδρομικά στη δική σου συμπεριφορά. Το να υπόσχεσαι διάρκεια και σταθερότητα είναι πολύ σημαντικό, αλλά τι γίνεται όταν αφήνεις τη σχέση να καθίσει; Και τελικά είσαι σίγουρος/η ότι είσαι τόσο δοτικός/ή, τόσο αθώος/α και τόσο συναισθηματικά γενναιόδωρος/η; Ε;… λοιπόν; Πιστεύεις ότι οι πλανήτες σε έχουν βάλει επίτηδες στο μάτι και σου στέλνουν παρανοϊκά αφεντικά και αναίσθητους συντρόφους για να σου σπάσουν τον τσαμπουκά ώστε να γίνεις καλύτερος άνθρωπος; Ακριβώς. Έτσι είναι. Υπάρχει κάτι που ονομάζεται θεία ή ανθρώπινη δικαιοσύνη.

[+] Ανασκόπηση πεπραγμένων. Πού ήσουν και πού είσαι. Με ποιους και γιατί.

[-] Υπομονή, αχ πώς πονεί.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Παρόλο που η πλανητική συγκυρία με την Αφροδίτη ανάδρομη (21/12-31/1) επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου με λογαριασμούς και απρόοπτα έξοδα, ή τους συνεταιρισμούς σου, ή τις διευθετήσεις με τις τράπεζες, κάτι γίνεται και εμφανίζονται άνθρωποι που σε στηρίζουν, που σε προφυλάσσουν, που σε προστατεύουν, που σε προσγειώνουν στα μαλακά. Ή ένας (μία) υπάρχει, ήρθε, έρχεται δίπλα σου για να σε φροντίσει, να τον/τη φροντίσεις και να μοιραστεί το κρεβάτι σου. Ό,τι κι αν συμβεί το σίγουρο είναι ότι νιώθεις τη φαγούρα να φλερτάρεις, να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων. Ίσως και κάποιοι που μέχρι τώρα ήταν απρόσιτοι ή δεν ήταν διαθέσιμοι, να μισανοίξουν την πόρτα. Η Αφροδίτη πάει κόντρα, αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να ανασυνταχθείς οικονομικά.

[+] Μέλλον, ερωτική ζωή, παιδιά, δημιουργικότητα, φίλοι.

[-] Επαγγελματικές συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες: ναι, αλλά κράτα και μικρό καλάθι.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Με τoν Άρη στη βάση του ηλιακού σου χάρτη θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια χρειάζονται ρεκτιφιέ και νέες λύσεις. Όπως καινούργια απάντηση χρειάζεται και η παλιά ερώτηση: Ποιος/α (θέλω να) είμαι στ’ αλήθεια; Αυτός/ή που προσπαθεί μακριά από τον κόσμο και σκληρά να δημιουργήσει μια οικογένεια, όπως στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, ή αυτός/ή που προσπαθεί να ζήσει μακριά από το σπίτι και την οικογένεια που αισθάνεται να τον καταβροχθίζει; Και η άλλη ερώτηση έρχεται από την Αφροδίτη που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερο (21/12 - 31/1): Σε ικανοποιούν οι σχέσεις στις οποίες εσύ είσαι προγραμματισμένος/η να προσφέρεις αγάπη σε τύπους που μπαίνουν στη ζωή σου σαν απολωλότα πρόβατα και καταλήγουν μετά από λίγο να σου βάζουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι; Σε ικανοποιούν;

[+] Μπορείς να έχεις μια πληρέστερη εικόνα των σχέσεων, αν έχεις ανοιχτά τα μάτια σου και δεν αφεθείς στη γνωστή σου συναισθηματική ευθιξία.

[-] Πώς μπορείς να σιγήσεις την πληθωρική, απαιτητική, νευρωτική Μάνα/Μητέρα/Μαμά μέσα σου και να λειτουργήσεις ισότιμα σε μια σχέση;


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω (21/12-31/1) ενεργοποιεί δυσάρεστα την καθημερινότητά σου με πρακτικές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα κάνεις με βαριά καρδιά. Η περίοδος αυτή θα περάσει πιο εύκολα όταν τη στιγμή που δεν μπορείς να αποφύγεις μια υποχρέωση, μια εργασιακή αγγαρεία, την ουρά σε κάποιο ταμείο, την επίσκεψη στον οδοντίατρο, μια δουλειά που σου ανέθεσε η μαμά σου, ή ο/η σύντροφός σου, πεις «ΝΑΙ, το κάνω». Ουσιαστικά η Αφροδίτη αποτελεί μια άσκηση ταπεινοφροσύνης και συμφιλίωσής σου με τη γήινη πλευρά της ζωής. Σου υπενθυμίζεται ότι για να γίνεις κύριος πρέπει να έχεις υπάρξει υπηρετών πριν. Για να κάνεις πράξη τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου χρειάζεται να βρωμίσεις τα χέρια σου. Όσο για τον Άρη στον Ζυγό, οξύνεται η κατανόηση και το ένστικτο που χρειάζονται για να δεις καθαρά τι υπάρχει πίσω από λέξεις, συζητήσεις, πράξεις, συμπεριφορές. Κάτι αισιόδοξο; Δεν έχουν καμιά σημασία η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία, όταν βρίσκεσαι στη μάχη, αλλά το μυαλό και η στρατηγική – χρησιμοποίησέ τα.

[+] Είναι μια ενεργητική περίοδος αν ασχολείσαι με μίντια, εκδόσεις, επικοινωνία. Κινητικότητα, επαφές, συναντήσεις, επαγγελματικά σχέδια.

[-] Οι συναισθηματικές σχέσεις σε κολλάνε στον τοίχο σαν χαλκομανία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Είναι γρουσουζιά να πέσεις σε κατάθλιψη, ή να φοβάσαι ότι κανείς δεν σε θέλει όταν τόσοι άνθρωποι, ή έστω ένας δύο, ενδιαφέρονται ουσιαστικά και ειλικρινά για σένα. Μια γρήγορη ματιά στις διελεύσεις του ηλιακού σου ωροσκοπίου δείχνουν την αιτία γι’ αυτή την τάση εσωστρέφειας και γκρίνιας τις επόμενες εβδομάδες. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερο (21/12-31/1) φαίνεται ότι η ερωτική σου ζωή βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο, ή βρίσκεται σε αναταραχή, ή πέφτει σε ξέρα, ή απλά είναι σα να μην υπάρχει ακόμα κι αν υπάρχει. Παίρνοντας τη θετική πλευρά των διελεύσεων, γενικότερα, φαίνεται ότι όσοι χρειάζεται να αξιολογήσουν τη δουλειά σου και κατ’ επέκταση μπορούν να την επηρεάσουν εκτιμούν τη δημιουργικότητά σου και το σκάψιμο που ρίχνεις στη δουλειά. Το περίεργο είναι ότι πιστεύεις ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Σύνελθε αμέσως.

[+] Το μυαλό σου είναι η περιουσία σου, που δουλεύει εντατικά βρίσκοντας λύσεις και σε οικογενειακό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

[-] Το μυαλό σου είναι ο σαμποτέρ σου. Όταν το χρησιμοποιείς για να επικεντρωθείς στη λεπτομέρεια που θα σε κάνει δυστυχισμένο, βρίσκεσαι στο λάθος δρόμο.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Μέσα στα χρόνια μαθαίνεις με δύσκολο τρόπο ότι η υπερβολική εξάρτησή σου από τις σχέσεις σε οδηγεί σε βάσανα και απογοητεύσεις. Είναι εντυπωσιακό, εντωμεταξύ, πόσο πολύ η αναζήτηση της τέλειας Μαμάς ή του τέλειου Μπαμπά μπερδεύεται με την επαγγελματική σου πορεία. Πως η απαίτηση μιας αγάπης χωρίς όρους μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επιτυχία σου στον κόσμο. Ίσως θα ’πρεπε κάποια στιγμή να αναρωτηθείς από ποιον θέλεις να αναγνωριστείς, ποιανού την προσοχή αναζητάς και γιατί. Είναι ερωτήματα που μπορείς να σκεφτείς τώρα που η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη (21/12 - 31/1) στον Αιγόκερο, στον οποίο βρίσκεται και ο Πλούτωνας, που τα τελευταία χρόνια σού αλλάζει τη ζωή μέχρι τα σπλάχνα. Ταυτόχρονα, με τον Άρη στο ζώδιό σου, είσαι τόσο απασχολημένος/η με μια καθημερινότητα που έχει ανεβάσει στροφές με ραντεβού, ανθρώπους, δουλειά, σπουδές και συναντήσεις, που μπορείς να αισθανθείς ή να υποκριθείς ότι όλα στη ζωή σου πάνε καλά επειδή κινούνται και σε μια έκλαμψη να συνειδητοποιήσεις ότι αφού εσένα έχεις, εσένα πρέπει να φροντίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτή η διαπίστωση μπορεί να ηρεμήσει για λίγο τη νευρικότητα που σου δημιουργεί ο Κρόνος στον Σκορπιό, που σε έχει στριμώξει οικονομικά.

[+] Έχεις ενέργεια. Έχεις στόχους. Τρέξε τους.

[-] Η αυτοπεποίθησή σου υπονομεύεται στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν ή από τις οποίες εξαρτάσαι επαγγελματικά. Ψυχραιμία.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Με τον Άρη πάνω από το κεφάλι σου σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, που γυρίζει ανάδρομη στον Αιγόκερο (21/12-31/1), μαζί με τον Κρόνο (που αρχίζει να επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο), θα ταλαντεύεσαι συχνότερα μεταξύ απαισιοδοξίας και εξάντλησης. Οπότε, κάθε φορά που κάποιος θα σε συμβουλεύει καλοπροαίρετα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις υπομονή, η πρώτη σου αντίδραση είναι να τον μαχαιρώσεις με μια ματιά. Ναι… ναι, θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη μέρα, δοκιμάζοντας μάλιστα με το ένα σου πόδι το έδαφος πριν το πατήσεις μετά και με τα δύο, ώστε να μη βρεθείς σε κινούμενη άμμο. Και, ναι, είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να φανταστείς καθόλου πώς θα είναι η ζωή σου σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα, την επόμενη ή τη μεθεπόμενη χρονιά. Η ειρωνεία είναι ότι τώρα που σου χρειάζεται η βεβαιότητα ότι υπάρχει τάξη στο χάος, το φως γύρω σου τρεμοπαίζει. Όσο κι αν προσπαθήσεις να δραπετεύσεις πάντως από μια καταπιεστική καθημερινότητα (εργασιακή και προσωπική), το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από το μυαλό σου, οπότε αντιμετώπισε στα ίσα τα φαντάσματα και τους δεινόσαυρους.

[+] Η παλιά καλή εργασιοθεραπεία λύνει ένα σωρό προβλήματα. Μην υποτιμάς τις θεραπευτικές της παραμέτρους.

[-] Έχεις δίκιο: οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά και οι λέξεις λέγονται για να κρύψουν.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζούμε στο σημείο εκείνο της ανθρώπινης περιπέτειας που δεν υπάρχει ούτε τεχνοπροφήτης, ούτε χρηματιστηριακός μάντης, ούτε μέντιουμ, ούτε καν σούπερμαν για να προβλέψει προς τα πού θα πάμε, πώς θα είναι η οικονομία τις επόμενες δεκαετίες, πώς θα ζούμε, τι θα απολαμβάνουμε, πώς θα ερωτευόμαστε. Ή πώς θα κάνεις τα δέκα ευρώ που έχεις στην τσέπη σου είκοσι: αυτό είναι το ζήτημά σου τώρα. Η οικονομική σου ασφάλεια. Οι επιθυμίες σου. Το πού, πώς, πόσα, γιατί; Βεβαίως το πεπρωμένο λειτουργεί με περίεργους τρόπους και όταν συνειδητοποιήσεις πόσο ανόητο είναι να στεναχωριέσαι για το μέλλον και δεις ότι μπορείς να βρεις την ευτυχία μειώνοντας τις οικονομικές εξαρτήσεις σου και σταματώντας να αγωνίζεσαι λυσσαλέα για την ασφάλειά σου, τότε οι ευκαιρίες έρχονται από τη μέση του πουθενά και βρίσκεσαι να κολυμπάς χαλαρά σε μια θάλασσα λάδι. Ε, καλά… Εύκολα μπορείς να φιλοσοφείς, αλλά με την Αφροδίτη ανάδρομη να αδειάζει την τσέπη. Η προσωπική πείρα δεν σου έχει αποδείξει ήδη ότι κάθε τι που θέλεις εμμονικά έρχεται όταν παύεις να το θέλεις;

[+] Η επαγγελματική ζωή είναι στο προσκήνιο με έντονους ρυθμούς. Επικοινωνία, μετακινήσεις, κοινωνικότητα, εξωστρέφεια.

[-] Τόσο πολλοί λογαριασμοί, τόσα λίγα χρήματα.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η διέλευση του Άρη στον Ζυγό σε συνδυασμό με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου δημιουργούν το πρώτο crash test της επόμενης περιόδου, κάνοντας το διάστημα που ακολουθεί πολύ σημαντικό και για τα επαγγελματικά σου αλλά και για τις διαπροσωπικές σχέσεις. Αναταράξεις, συγκρούσεις, τρικλοποδιές, ένταση, υπερπροσπάθεια αποτελούν τη βεντάλια των πιθανών σεναρίων. Αν και δεν μπορείς να αποφύγεις το γεγονός ότι οι κοστουμάτοι πάνω από σένα ελέγχουν ένα σημαντικό κομμάτι του πεπρωμένου σου, εντούτοις διαθέτεις περισσότερη ευλυγισία από όση φαντάζεσαι. Όσο για την Αφροδίτη, ίσως ξύνει παλιές ιστορίες με επανεμφάνιση χαμένων ερώτων ή φέρνει νοσταλγία για ένα χαμένο παράδεισο ή ακόμα και την επιθυμία να διαλυθείς μέσα σε μια σχέση χωρίς μέλλον. Η απάντηση σε αυτά τα φαντάσματα πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ, έχοντας κατά νου ότι η τυχούσα επανεμφάνιση βάζει την παύλα δίπλα στην τελεία που έχει ήδη μπει.

[+] Να προωθήσεις τη δουλειά σου ή να βρεις δουλειά ή να σταθεροποιήσεις τη θέση σου.

[-] Οι προσωπικές ερωτικές σχέσεις μαραίνονται. Ελάττωσε στο μηδέν τις προσδοκίες σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Κι ενώ με την Αφροδίτη που γυρίζει ανάδρομη (21/12 - 31/1) στον Αιγόκερο μπαίνουμε και μπαίνεις σε μια εποχή δυσφορίας με συναισθηματικό χαμηλό βαρομετρικό, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει ένα αεράκι πνευματικής διαύγειας. Βεβαίως είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις ότι οι διελεύσεις στον Ζυγό δεν σου προσφέρουν μόνο νέα ματιά στα πράγματα και τη ζωή σου, αλλά σε σπρώχνουν να ασχοληθείς με τη συμπεριφορά σου και να συνειδητοποιήσεις ότι το μυαλό σου δεν είναι πολύ παρά πάνω από νευρικά κύτταρα που έχουν ως ρόλο τη μεταφορά πληροφορίας, μηνυμάτων και εντολών. Βεβαίως και δεν ξέρουμε πώς δημιουργείται αυτό που ονομάζουμε Συνείδηση, αλλά όταν δεχτείς ότι είναι σημαντικό να σκέφτεσαι τα πράγματα πριν αναλάβεις Δράση, τότε θα αντιληφθείς ότι είναι πιο εύκολο να απολαύσεις τη θαλπωρή της υλικής ευημερίας χωρίς την παράνοια ότι θα μείνεις στο δρόμο – δεν θα μείνεις.

[+] Επαγγελματικές διασυνδέσεις και επαφές, εργασιακή δράση, επικοινωνία, κοινωνικότητα.

[-] Ξαναζεσταμένες σχέσεις από το παρελθόν; Όχι, ευχαριστώ.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Με αποσυντονισμένο τον 11ο ηλιακό σου οίκο από την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερο (21/12 - 31/1) δεν είσαι σίγουρος/η για τις δυνατότητές σου, ούτε για το πού πηγαίνεις, ούτε καν για τα όνειρα και τις προσδοκίες σου για το μέλλον. Αυτό πρακτικά σημαίνει απορρύθμιση στον επαγγελματικό χώρο με δυσφορία/ παρεξηγήσεις/ ασυνεννοησία με τους συναδέλφους ή με τους ανώτερους. Αν συνυπολογίσουμε στη σύγχυση και το γεγονός ότι υποχωρείς εκεί που ΔΕΝ πρέπει και ΔΕΝ επιμένεις εκεί που πρέπει, τότε ακόμα και οι συμβουλές των φίλων σου θα μοιάζουν με κόκκινο πανί. Ίσως να αισθάνεσαι επιπλέον ότι καμία ομάδα και κανείς δεν ταιριάζει μαζί σου. Η επιθυμία σου για μια άνετη συγυρισμένη ζωή δεν σημαίνει ότι θα καταλήξεις παντρεμένος με ένα control freak, ή θα δουλεύεις, ή θα γίνεις ένα από αυτά. Υ.Γ. Αυτή την εποχή πάντως χρειάζεται να επαναλαμβάνεις τακτικά, δυνατά και ψιθυριστά: «Μην κρίνεις για να μη κριθείς».

[+] Έντονη κοινωνικότητα, προσκλήσεις, ορατότητα, επαγγελματικές συζητήσεις.

[-] Προφύλαξε τις φιλίες και τις αισθηματικές σου σχέσεις από κακοτοπιές.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου. Ο Γιώργος Πανόπουλος σε καθημερινή επικοινωνία στο cosmictelegram.gr

Πρόσφατα άρθρα από ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

image
Νέα Σελήνη στις 13 Οκτωβρίου
image
Ζυγέ, βρίσκεσαι σε ένα μεσοδιάστημα – προετοιμάζεσαι για την είσοδο στη σκηνή. Εξοικονόμηση δυ...
image
Ζυγέ, εποχή αναδίπλωσης, εσωστρέφειας, διαλογισμού

Voice Choice

image
Τρώμε «αξιοπρέπεια»;
06/10/2015 - 18:49
image
Αναμένει ύφεση 2%-2,5% για φέτος
10/10/2015 - 10:36
image
Για 20 νεκρούς μιλούν οι πρώτες πληροφορίες
10/10/2015 - 11:22
image
«Θα τηρήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις»
10/10/2015 - 13:33
image
Εκδηλώσεις όλο τον Οκτώβριο
10/10/2015 - 09:45
image
Με 23 απαντήσεις για τον Εμφύλιο, στο νέο τους βιβλίο οι δύο γνωστοί καθηγητές επιμένουν να επιτίθεν...
06/10/2015 - 20:22
image
Πες όχι στη σπατάλη τροφίμων αυτή την Κυριακή, στην πλατεία Κοτζιά
09/10/2015 - 18:40
image
Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
10/10/2015 - 07:00
Jan Fabre
Τι είναι το Mount Olympus που θα δούμε στα Δημήτρια και γιατί ο σπουδαίος Φλαμανδός καλλιτέχνης παρα...
06/10/2015 - 21:02

Smart Life

Advertisement

image
Το Heineken Talent Lab βρήκε δύο από τους πιο δημιουργικούς νέους Έλληνες
06/10/2015 - 16:31
image
Για λίγες ακόμη μέρες στην πιο industrial gallery της πόλης
01/10/2015 - 13:00
image
Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, νικητής του Red Bull Art of Motion 2014, βρήκε τους καλύτερο...
29/09/2015 - 17:04

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Πάρτε μέρος στη συζήτηση

αυτό το μίξερ είναι

αυτό το μίξερ είναι οδυνηρό,πονάει... Με τη δουλειά θα τη βγάλουμε?????