Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι The Steams στο Gazarte Ground Stage

Οι The Steams στο Gazarte Ground Stage

Λίγο πριν ξεκινήσουν την πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία, οι The Steams εμφανίζονται στο Gazarte Ground Stage, στο πρώτο τους Αθηναϊκό live μετά από καιρό.

THE STEAMS
Οι The Steams είναι μια psych rock μπάντα από την Αθήνα. Το 2018 κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο “Wild Ferment” και ξεκίνησαν ένα ταξίδι που τους έστειλε σε πολλά τουρ, 2 sold-out εκδόσεις βινυλίου και ποικίλα εγχώρια φεστιβάλ. Τον Ιούνιο του 2022 κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους “Mild Conquest”, μια σύγχρονη τραγωδία που επεκτείνει τον ήχο τους πέρα από τα όρια του «κλασικού» ροκ παντρεύοντας παραδοσιακά όργανα, πολυφωνίες και διηγήσεις με groovy ρυθμούς, ογκώδεις κιθάρες και διονυσιακά ξεσπάσματα. Έχουν εμφανιστεί στο πλευρό των The Cure, The Black Angels, Peter Murphy (Bauhaus), Khruangbin Lumerians κ.α. Ο τρίτος τους δίσκος "Vile Wonders" αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024.

PSYCADA
Οι Psycada (Σαϊκάντα) πήραν το όνομα τους από μερικά ψυχεδελικά τζιτζίκια που κατάφεραν να εισχωρήσουν σε κάποιες πρώιμες σπιτικές ηχογραφήσεις της μπάντας, το καλοκαίρι του '21. Τείνουν να παίζουν νεοψυχεδελική ροκ, έβγαλαν τον πρώτο τους δίσκο (Hiking Lung) τον Ιούλιο του '22 και έχουν κάνει δύο live. Στο τρίτο τους live θα παίξουν αρκετά κομμάτια κι απ’ τον επερχόμενο δίσκο τους ο οποίος ενδεχομένως να βγει μέσα στο 2024.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Οι The Steams στο Gazarte Ground Stage
Οι The Steams στο Gazarte Ground Stage
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Περιορισμένη Προπώληση: 10€, Υπόλοιπη Προπώληση/Ταμείο: 12€