Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.04.2024

Αιγόκερέ μου, σήμερα προσπαθείς να κρατήσεις αυτή τη θετική διάθεση που έχεις και να βγάλεις από μέσα σου διάφορες σκέψεις που σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Αυτό που σε νοιάζει σήμερα, Κριέ μου, είναι να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις που θα σου δώσουν πληροφορίες που σου είναι χρήσιμες και θα σε βοηθήσουν να βρεις το νόημα σε κάποια πράγματα. Μέσα σου νιώθεις μια πίεση που δε μπορείς να εξηγήσεις, ενώ καταλαβαίνεις πως και με την παρέα το κλίμα είναι κάπως βαρύ. Παράλληλα, κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που κάνουν αποδεικνύονται πιο απαιτητικές. Από το απόγευμα και μετά, εσύ μπορεί να νιώθεις καλύτερα και μια διάθεση για φλερτ, αλλά θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά που θα σε εκνευρίσουν αρκετά και σε πιάνει μια βιασύνη να αλλάξει η ψυχολογία σου και να απαντήσεις σε όσους σε «χτυπούν» στα κρυφά.

Ταύρος
Αυτό που θέλεις σήμερα, Ταύρε μου, είναι να καταφέρεις να βάλεις πάθος σε αυτά που θέλεις να κάνεις, ώστε να αποκτήσουν το ενδιαφέρον που χρειάζεσαι. Το καλό είναι πως μπορείς και εξωτερικεύεις με διάφορους τρόπους αυτά που κρατάς μέσα σου και γίνεσαι πιο δημιουργικός. Κάποιες επαγγελματικές επαφές που κάνεις φαίνεται να είναι πιο απαιτητικές από ότι περίμενες και αυτό σε ζορίζει αρκετά. Από το απόγευμα και μετά, γίνεσαι πιο νευρικός και απότομος. Εσύ νιώθεις πιο δυναμικός και για αυτό διεκδικείς πιο άμεσα αυτά που θες. Να ξέρεις πως αν δεν το μαζέψεις, θα υπάρξει θέμα που δε θα σώζεται αργότερα, γιατί απομακρύνεσαι από άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν αρκετά.

Δίδυμοι
Σήμερα είσαι πιο πρόθυμος να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου, Δίδυμε, αλλά και να νιώσεις πως πλησιάζεις κάπως περισσότερο και το αμόρε. Μέσα από κάποιες συζητήσεις βρίσκεις τι δημιουργεί την ένταση και το διορθώνεις όσο καλύτερα μπορείς. Το ζήτημα που σε απασχολεί σήμερα είναι κάποια εμπόδια που εντοπίζεις στα επαγγελματικά σου πλάνα, που στην ουσία, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το δεις πιο σοβαρά και να κάνεις αυτά που πρέπει, χωρίς να «κόβεις δρόμο». Από το απόγευμα και μετά, το κλίμα γίνεται περίεργο. Σε πιάνει μια τρέλα να γίνουν όλα πιο γρήγορα, ενώ έχεις και μια νευρικότητα που δε βοηθά και ιδιαίτερα στο να καταλάβουν και οι άλλοι τι θέλεις.

Καρκίνος
Με μια διάθεση να κάνεις ό,τι πρέπει και να δείξεις πως μπορούν οι άλλοι να στηριχτούν πάνω σου, ξεκινάς τη μέρα σου, Καρκίνε μου. Μπορείς και προωθείς κάπως πιο εύκολα τα πλάνα σου με αυτό τον τρόπο, αν και χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που υποστηρίζεις τις απόψεις σου, αλλά και το πάθος που βάζεις. Γίνεσαι αρκετά κριτικός και έντονος. Από το απόγευμα και μετά η ένταση αυτή γενικεύεται και έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις: γκρίνιες από φίλους, έντονες συζητήσεις, αντιδράς με το παραμικρό και έχεις μια παρόρμηση να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις πως ξεκολλάς από μια λάσπη. Πρόσεξε από ποια άτομα αποφασίζεις να πάρεις αποστάσεις.

Λέων
Με μια διάθεση που είναι αρκετά θετική ξεκινάς τη μέρα σου, Λέοντά μου, αφού έχεις στο μυαλό σου να λύσεις μέσα από συζητήσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει, αλλά και να προωθήσεις κάποιες από τις ιδέες που έχεις. Το ζήτημα είναι πως μια καχυποψία σου κόβει τη φόρα και σε κάνει να θέλεις να δουλέψεις κάπως πιο σκληρά σήμερα πάνω σε αυτές τις ιδέες, προκειμένου να προνοήσεις για κάθε ενδεχόμενο. Από το απόγευμα και μετά γενικεύεται η ένταση και αρχίζεις να λειτουργείς σε δυο επίπεδα: από τη μία απομονώνεσαι για να κάνεις τη δουλειά μόνος σου, ενώ από την άλλη θεωρείς πως έχεις μαζέψει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και προβαίνεις σε απερίσκεπτες ενέργειες. Λειτουργείς σπασμωδικά.

Παρθένος
Τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, και πιο συγκεκριμένα με οικονομικές υποχρεώσεις και κάποια γραφειοκρατικά κομμάτια, σήμερα τακτοποιούνται κάπως πιο εύκολα, Παρθένε μου, αρκεί να το κάνεις με επιμονή και υπομονή. Ναι, μπορεί να συναντήσεις αρκετά εμπόδια, αλλά θα τα καταφέρεις. Ψυχολογικά, ασκείς κριτική στον εαυτό σου με την ελαστικότητα που δείχνεις σε κάποια πράγματα, ενώ από το απόγευμα και μετά περνάς στην αντεπίθεση. Οτιδήποτε σε ενοχλεί δε μένει αναπάντητο και φροντίζεις όλοι να καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με παιδάκι που μπορούν να το χειριστούν εύκολα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είσαι στη γνωστή σου φάση που προσπαθείς να λειτουργείς σε ένα ήρεμο επίπεδο με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Δουλειές της καθημερινότητας όμως σε γεμίζουν με περίεργες και κάπως αυστηρές σκέψεις για το τι βήματα χρειάζεται να ακολουθήσεις, ενώ δυσκολεύεσαι να ξεριζώσεις και κάποιες βλαβερές συνήθειες, προκειμένου να δεις τα επαγγελματικά σου να ζωντανεύουν και πάλι. Από το απόγευμα και μετά, όλα αλλάζουν, αφού πλέον δε μπορείς να βγάλεις ιδιαίτερη άκρη και διαχειρίζεσαι μόνος σου ό,τι μπορείς να διεκπεραιώσεις και με τον τρόπο σου δείχνεις τον εκνευρισμό σου και την έντασή σου. Το καλό είναι πως τουλάχιστον στο φλερτ κάτι γίνεται.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα που προσπαθείς να προωθήσεις κάνουν τη μέρα σου κάπως δύσκολη. Από την άλλη, έχεις τη διάθεση να χρησιμοποιήσεις κάθε πληροφορία που συγκεντρώνεις, προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που δεν παίρνουν άλλη αναβολή, ενώ από το απόγευμα και μετά η μέρα αποκτά περισσότερο «ενδιαφέρον». Κάποιες οικονομικές δοσοληψίες με συνεργάτες δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, ενώ όλα φαίνεται πως πήραν τη σωστή κατεύθυνση. Το γεγονός ότι προκύπτουν συνέχεια δυσκολίες σε κάνει να εκνευρίζεσαι, να παίρνεις αποστάσεις από όλους και να λειτουργείς αρκετά παρορμητικά.

Τοξότης
Τοξότη μου, εσύ ξεκινάς τη μέρα σου με μια πιο θετική διάθεση και σήμερα. Η επικοινωνία σου και το φλερτ γίνονται βασικά χαρακτηριστικά. Ίσως κάποιες δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σε περιορίζουν κάπως ψυχολογικά και το μυαλό σου κάνει διάφορα σενάρια, που σου δημιουργούνται και αρκετά έντονα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι πως έτσι κυλά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και από το απόγευμα και μετά το πράγμα φαίνεται να γίνεται πιο ενδιαφέρον, αλλά και πιο έντονο. Αρχικά, εστιάζεις περισσότερο στο τι χρειάζεται να σταματήσεις από την καθημερινότητά σου, παρά τη δυσκολία που νιώθεις, αλλά και η νευρικότητα που σε πιάνει κλείνει κάπως έντονα τη μέρα σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα προσπαθείς να κρατήσεις αυτή τη θετική διάθεση που έχεις και να βγάλεις από μέσα σου διάφορες σκέψεις που σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Εστιάζεις περισσότερο στο να έχεις μια καλύτερη ψυχολογία. Από την άλλη, το μυαλό σου δε σε αφήνει να ηρεμήσεις με αυτά που πρέπει να κάνεις, καθώς έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια μέσα από την προνοητικότητα. Κάποια υπερβολή κρύβεται όμως εδώ σήμερα. Από το απόγευμα και μετά, σε πιάνει μια τάση να πάρεις αποστάσεις για να δουλέψεις κάποιες ιδέες που έχεις, ενώ παράλληλα αναλύεις ενδεχόμενα στο κεφάλι σου για το πώς να δράσεις άμεσα. Προσοχή σε απερίσκεπτες και παράτολμες κινήσεις.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα θέλεις να βρεθείς με φίλους και να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς από διάφορα που τρέχουν στο μυαλό σου. Έχεις ανάγκη να μοιραστείς κάποιες από τις ανασφάλειες που ξυπνάνε μέσα σου και να τις ξορκίσεις μέσα από συζητήσεις. Έχεις ανάγκη να σε νιώσουν κάποιοι από τους δικούς σου ανθρώπους και να κατανοήσουν τους λόγους που έχεις ένταση. Από το απόγευμα και μετά, η νευρικότητα γενικεύεται και το πράγμα μπορεί να ζορίσει περισσότερο, αφού έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία και δεν ξέρεις κι εσύ τι θέλεις. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου.

Ιχθύες
Κάποια από τα πλάνα σου ξεκολλάνε επιτέλους, Ιχθύ μου, και οι συζητήσεις που γίνονται για το οικονομικό σου σε κάνουν να αναθαρρεύεις αρκετά. Εσύ ωστόσο παραμένεις σήμερα καχύποπτος και εντοπίζεις διαισθητικά αόρατους αντιπάλους στο χώρο, κάτι που σε βοηθά κι ας μη το νιώθεις σήμερα. Η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου σήμερα είναι αρκετή και η αυτοκριτική που κάνεις δε σε βοηθά να συνεχίσεις θετικά την πορεία σου. Από το απόγευμα και μετά το πράγμα γίνεται πιο έντονο, αφού σκέφτεσαι πολλά που σε ταράζουν και σε κάνουν να σκέφτεσαι πως πρέπει να δράσεις πιο άμεσα, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ