Πολιτικη & Οικονομια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλε μήνυση κατά του Στέφανου Χίου μετά από επίθεση του δημοσιογράφου

Κατά του Στέφανου Χίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αλεξία Μπακογιάννη στο Φόρουμ των Δελφών
Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλε μήνυση κατά του Στέφανου Χίου μετά από επίθεση του δημοσιογράφου © (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλε μήνυση κατά του Στέφανου Χίου - Κατά του Στέφανου Χίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης κατέθεσε σύμφωνα με την Αστυνομία, η Αλεξία Μπακογιάννη στις 15.55 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης σε βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, η κόρη της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη είχε καθίσει σε γνωστή καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά του Στέφανου Χίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Εκεί ο Στέφανος Χίος την πλησίασε, της συστήθηκε και εν συνεχεία ωρίς αφορμή άρχισε να την εξυβρίζει και στη συνέχεια απείλησε ότι θα τη χτυπήσει με ένα μπουκάλι. Ο δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο από αστυνομικό της συνοδείας της Αλεξίας Μπακογιάννη και καθώς έφευγε συνέχιζε τις λεκτικές επιθέσεις προς την ίδια και την οικογένειά της.

Η Αλεξία Μπακογιάννη, λίγη ώρα μετά το σοβαρό επεισόδιο, πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση κατά του Στ. Χίου, περιγράφοντας το περιστατικό. Κατά του δημοσιογράφου και εκδότη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ