- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πετράκος - Παπαθωμά: «Μας σκοτώνουν με χημικά - Δεν είναι αφρικανική σκόνη»
Αρνούνται την ύπαρξη του φαινομένου - Οι αναρτήσεις στα social media
Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος δεν πιστεύουν στην ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης - «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά».
Το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης που κάλυψε σε πορτοκαλί πέπλο την Ελλάδα σχολίασαν ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά.
Με αναρτήσεις τους στα social media, οι δυο τους υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για αφρικανική σκόνη, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες και όπως είχαν προειδοποιήσει εδώ και μέρες οι μετεωρολόγοι, αλλά για «χημικά» που έχουν σκοπό να «μας σκοτώσουν».
Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι...
Posted by Grigoris Petrakos on Tuesday, April 23, 2024
«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει… Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…», έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Αντίστοιχη είναι και η άποψη της Θεοφανίας Παπαθωμά, η οποία έκανε με τη σειρά της σχετικά ανάρτηση στο Instagram αναφέροντας τα εξής:
«ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.