Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.04.2024

Προσπαθώντας να βρεις άκρη στις πολλές σκέψεις που σε απασχολούν σήμερα, Ζυγέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, πολλά πράγματα φαίνεται να βγάζουν νόημα για σένα, αφού είσαι σε θέση να καταλάβεις πολύ καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σου. Είναι και η διαίσθηση που σήμερα για κάποιο λόγο σε βοηθά πολύ – και ας μην το παραδέχεσαι. Από το πρωί όμως κινείσαι σε πολύ περίεργους ρυθμούς και δε μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα με τους άλλους, κάτι που σου δημιουργεί μια μικρή ανασφάλεια και άγχος. Δεν κρατά πολύ, μην τσιτώνεις και σταδιακά βλέπεις λίγο φως και πάλι στην επικοινωνία. Από το απόγευμα και μετά γίνεται πιο ξεκάθαρο το τοπίο και εσύ ρίχνεις τους τόνους.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα εστιάζεις περισσότερο στο βάθος που έχουν κάποιες καταστάσεις και η ένταση με την οποία τις βλέπεις είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία έχεις να πεις πολλά που κρατάς μέσα σου και δεν ξέρεις πώς να τα εξωτερικεύσεις, ενώ από την άλλη καταλαβαίνεις την υπερβολή που σε πιάνει και ίσως τα συζητήσεις πρώτα με κάποιον πιο ψύχραιμο, που θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα. Το άγχος που έχεις δε βοηθά, ενώ παράλληλα δουλεύεις και κάποια επαγγελματικά σου θέματα για να τα λύσεις. Όλα μαζί γίνονται; Μάλλον όχι. Από το απόγευμα και μετά, θα χαλαρώσεις και θα μπορέσεις να πάρεις τα πράγματα πιο ήρεμα.

Δίδυμοι
Το κλίμα με τους απέναντι σήμερα είναι αρκετά καλύτερο, Δίδυμε, αφού οι επαφές με συνεργάτες, αλλά και με τη σχέση σου βελτιώνεται σημαντικά και μπορείς να βρεις κι εσύ πιο εύκολα κάποιες ισορροπίες. Ίσως εντοπίσεις μια ασυνεννοησία σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα, αλλά δεν πτοείσαι και συνεχίζεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Σήμερα μπορεί να έχεις ευκαιρίες που θα προωθήσουν πιο εύκολα κάποια από τα πλάνα σου και θα σε αφήσουν να επεκτείνεις κάπως τα όνειρά σου. Ένα καλό είναι πως δεν τσιμπάς εύκολα στα παραφουσκωμένα λόγια. Κάποιες συμπεριφορές στις οποίες θα εστιάσεις ίσως σε αγχώσουν μέσα στη μέρα. Καλό θα ήταν να το δεις πιο ψύχραιμα και να ρωτήσεις το λόγο για τον οποίο γίνονται κάποιες κινήσεις που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος
Έχεις μια αρκετά καλύτερη διάθεση σήμερα, Καρκίνε μου, και αυτό το βγάζεις και στη δουλειά σου αλλά και στον τρόπο που ανταποκρίνεσαι στα θέματα της καθημερινότητας. Εποικοδομητικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα δώσουν άλλο νόημα στη μέρα σου και θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν αρκετά καλά μελλοντικά. Σε κάποια θέματα προσπαθείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις κάπως πιο ψύχραιμα, αφού σήμερα μπορείς να δεις το πίσω κείμενο και να καταλάβεις κάποια πράγματα πιο βαθιά. Να δεις την ουσία τους. Κάποιες γκρίνιες ότι παραμελείς φίλους θα σε αγχώσει, αλλά θα το τακτοποιήσεις και αυτό.

Λέων
Σήμερα οι συνθήκες φαίνεται να είναι ευνοϊκότερες για να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να βγάλεις προς τα έξω το ταπεραμέντο σου, Λέοντα. Παρά το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσεις το πρωί αρκετές διαφωνίες – οι οποίες οφείλονται σε μια περίεργη συνεννόηση – εσύ έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να κερδίσεις εντυπώσεις. Στο κομμάτι των συνεργατών σου, δίνεις έμφαση στο πόσο μακροπρόθεσμες μπορεί να είναι οι ιδέες που θα ακούσεις, για αυτό και φαίνεσαι κάπως καχύποπτος. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να παραμείνεις ψύχραιμος, καθώς θα παρατηρήσεις κάποιες μικρές εντάσεις σχετικά με τα πλάνα σου και θα αγχωθείς.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα καταλαβαίνεις πως το κλίμα είναι πιο ανάλαφρο, παρά την ένταση με την οποία αναλύεις αυτά που ακούς από τους άλλους. Αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα και πως μέσα από τους άλλους βρίσκεις λύσεις εξίσου εύκολα. Κάποια ξαφνικά γεγονότα ή διαφωνίες που θα υπάρξουν, ίσως σου χαλάσουν την ηρεμία και σε αγχώσουν αρκετά, καθώς τα θέλω σου βγαίνουν περισσότερο στην επιφάνεια, ενώ από το απόγευμα και μετά αφουγκράζεσαι κάπως καλύτερα την κατάσταση και εστιάζει περισσότερο στα κοινά σημεία και ανάγκες που παρατηρείς με τους άλλους.

Ζυγός
Προσπαθώντας να βρεις άκρη στις πολλές σκέψεις που σε απασχολούν σήμερα, Ζυγέ μου, συνειδητοποιείς πως κάποιες λύσεις είναι πολύ πιο εύκολες από ό,τι πίστευες. Καταρχάς, γίνεσαι πολύ ευρηματικός στο κομμάτι της δουλειάς σου και αυτό κάνει τα θέματα της καθημερινότητάς σου να κυλάνε με μεγαλύτερη ευκολία, και ίσως πιο διασκεδαστικά. Από την άλλη, κάτι μέσα σου σε βοηθά να καταλάβεις πιο εύκολα τι χρειάζονται οι άλλοι και να το εντάσσεις στις ιδέες που σου έρχονται. Μπορεί το πρωί να παρατηρήσεις μια ασυνεννοησία με τους συναδέλφους. Αυτό όμως χάνεται σταδιακά και από το απόγευμα και μετά βελτιώνεται σημαντικά.

Σκορπιός
Σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου, Σκορπιέ μου, και καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει αυτό το κομμάτι στο να ενισχύσεις το αίσθημα ασφαλείας που χρειάζεσαι. Βρίσκεις πολλούς τρόπους να εκφράσεις την καλλιτεχνική σου πλευρά και να δείξεις περισσότερο τα ταλέντα σου. Μπορεί το πρωί να παρατηρείς μια δυσκολία συνεννόησης στη δουλειά, αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ και από το απόγευμα και μετά ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου. Έχεις μια έντονη διαίσθηση σήμερα και μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα το πόσο μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου οι εξελίξεις.

Τοξότης
Αν εξαιρέσεις κάποιες δυσκολίες που έχεις στο επικοινωνιακό σου κομμάτι, Τοξότη μου, η μέρα από το πρωί φαίνεται να είναι πολύ καλύτερη. Οι ευκαιρίες που έχεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις του σπιτιού σου ανεβάζουν την ψυχολογία σου και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις εξελίξεις αυτές. Σε αυτό βοηθά και η προνοητικότητά σου. Κάποια άγχη που θα προκύψουν μέσα στη μέρα θα σε βγάλουν για λίγο από τους ρυθμούς σου, αλλά δε θα κρατήσει πολύ. Από το βραδάκι και μετά το επικοινωνιακό στρώνει και μπορείς να φλερτάρεις και με μεγαλύτερη ευκολία.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, επιλέγεις να εργαστείς μόνος και με τα χαρτιά σου κλειστά. Δε σε αδικώ, αφού καταλαβαίνεις πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα γύρω σου. Η διάθεσή σου όμως δεν πέφτει και ασχολείσαι με τα πλάνα σου περισσότερο. Έχεις ωραίες ιδέες και κινείσαι σε πλαίσια που σου δημιουργείται μια περίεργη αίσθηση ασφάλειας. Ίσως το κλίμα με την οικογένεια σήμερα να είναι κάπως περίεργο, αφού παρελθοντικά γεγονότα θα ταράξουν κάπως τις ισορροπίες. Ένα περίεργο άγχος ότι μπορεί να μην πάει καλά το όλο σκηνικό θα σε απασχολήσει, αλλά θα λυθεί σχετικά γρήγορα. Από το απόγευμα και μετά όλα μπαίνουν στη θέση τους πιο εύκολα.

Υδροχόος
Κάποιες επαφές που κάνεις σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσουν μια σύγχυση, Υδροχόε μου. Από τη μία, εσύ έχεις κάποια πράγματα στο κεφάλι σου που θέλεις να πεις προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου αλλά και να τα βγάλεις από μέσα σου, ενώ από την άλλη σε πιάνει κι ένα περίεργο άγχος μήπως κάνεις την κατάσταση χειρότερη. Γιατί η αλήθεια είναι πως βλέπεις και το πώς είναι η παρέα. Ένα πράγμα που θέλει προσοχή σήμερα είναι λοιπόν το πώς κινείσαι με τους άλλους, αν και καταλαβαίνεις εύκολα μέχρι πού σε παίρνει. Το καλό είναι πως από το απόγευμα και μετά οι τόνοι πέφτουν και οι συζητήσεις γίνονται πιο εύκολα.

Ιχθύες
Κάποια επαγγελματικά σου σχέδια γίνονται πιο εύκολα σήμερα, Ιχθύ μου, καθώς κι εσύ κινείσαι με μια μεγαλύτερη ευκολία. Το ότι δίνεις μεγαλύτερη βάση στο πώς φαίνεσαι προς τα έξω ναι, είναι κάτι το διαφορετικό για εσένα, όμως γίνεται αρκετά βασικό, αφού κι εσύ έχεις τους στόχους σου. Σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις πολύ πιο εύκολα μερικές από τις υποθέσεις σου, ενώ το άγχος που σε πιάνει για το αν βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο δε θα κρατήσει πολύ. Κάποιες οικονομικές συζητήσεις που κάνεις σήμερα, δε φαίνεται να κινούνται και τόσο θετικά, οπότε εγώ σου προτείνω να τις αφήσεις για σήμερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ