H Εθνική Τράπεζα σύμμαχος για την απόκτηση της πρώτης κατοικίας
© Pexels
Smart Life

Πώς θα αποκτήσεις το πρώτο σπίτι των ονείρων σου;

Το πρώτο σου σπίτι είναι πιο κοντά από ποτέ ...χάρη στην Εθνική Τράπεζα
114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Tο Πρώτο μου Σπίτι»: H Εθνική Τράπεζα σύμμαχος για την απόκτηση της πρώτης κατοικίας

«Ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα με μεγάλα παράθυρα στο σαλόνι για να ατενίζω την υπέροχη θέα». «Ένα σπίτι downtown στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην καρδιά της Αθήνας με μεγάλη βεράντα για τα κυριακάτικα μπάρμπεκιου με την παρέα». «Ένα σπίτι με minimal διακόσμηση, λίγα δωμάτια και σύγχρονες ανέσεις». «Ένα σπίτι με κήπο κοντά στη φύση για να τον γεμίσουμε με τα αγαπημένα μας φυτά. Αυτό είναι το ιδανικό σπίτι για μένα». Αν σου έλεγε κάποιος να κάνεις εικόνα στο μυαλό σου το σπίτι των ονείρων σου, πώς θα το φανταζόσουν; Σκέψου εκείνο που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και συμβαδίζει με το στιλ και τον τρόπο ζωής σου.

«Tο Πρώτο μου Σπίτι»: H Εθνική Τράπεζα σύμμαχος για την απόκτηση της πρώτης κατοικίας

Ο καθένας από εμάς έχει στο νου του διαφορετικά το σπίτι των ονείρων του, εκείνο που θα του χαρίσει στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης, εκείνο που είναι κατάλληλο για να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις δίπλα στους αγαπημένους του. Η πρώτη κατοικία έχει πάντοτε μια ιδιαίτερη σημασία για τον καθένα. Θεωρείται το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο, δεδομένου ότι στεγάζει ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό τον λόγο, χρειάζονται νέα και καινοτόμα προϊόντα να μας στηρίξουν να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.

Στεγαστικό δάνειο
© Unsplash

© Unsplash

Σπίτι
© Unsplash

Όπως και αν φαντάζεσαι το σπίτι των ονείρων σου, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η πρώτη σου κατοικία είναι πιο κοντά από ποτέ, χάρη στη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας. Η Εθνική Τράπεζα, με μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή χρηματοδότησης για την αγορά κατοικίας, ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες μας προσφέροντας ευέλικτες και προνομιακές λύσεις.

Μια από αυτές είναι και το νέο στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι» για την απόκτηση της πρώτης κατοικίας, αποκλειστικά για ενδιαφερόμενους έως 45 ετών. Είτε είσαι 20, είτε 30 είτε 40, μπορείς να νιώσεις την ασφάλεια που σου παρέχει και να κάνεις το επόμενο σημαντικό βήμα, να δεις να παίρνει σάρκα και οστά αυτό που έχεις οραματιστεί.

Σπίτι
© Unsplash

© Unsplash

Σπίτι
© Unsplash

© Unsplash

Σπίτι
© Unsplash

Συγκεκριμένα, χάρη στο νέο στεγαστικό δάνειο μπορείς να έχεις χρηματοδότηση έως και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου στην περίπτωση απόκτησης ακινήτου ενεργειακής κλάσης τουλάχιστον Γ, προνομιακό επιτόκιο, απαλλαγή από την εφάπαξ δαπάνη εξέτασης αιτήματος, αλλά και να λάβεις ποσό χρηματοδότησης έως €350.000. Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ. Το νέο στεγαστικό δάνειο προσφέρει επίσης μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής (έως 40 χρόνια), καθώς και δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους για τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης. Παράλληλα, απολαμβάνεις και μία προηγμένη ψηφιακή εμπειρία εξυπηρέτησης, καθώς μπορείς να παρακολουθείς πολύ εύκολα την πορεία της αίτησής σου ανά πάσα στιγμή, αλλά και να διαχειρίζεσαι το δάνειό σου και την αποπληρωμή του online. Όπου κι αν βρίσκεσαι λοιπόν δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Με ένα κλικ από το κινητό σου θα γνωρίζεις πάντα την κατάσταση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Έχεις οργανώσει ήδη το do list...  Έχεις ήδη σκεφτεί που θα βρεις τα μοντέρνα έπιπλα, τις έξυπνες συσκευές, τις deco προσθήκες, που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και την ποιότητα ζωής του νέου σου σπιτιού. Tο μόνο που μένει τώρα είναι να συγκεντρώσεις τα απαραίτητα έγγραφα, τα αποδεικτικά του εισοδήματός σου και να ενημερωθείς για το αν πληροίς ορισμένες προϋποθέσεις.

Σπίτι
© Unsplash

© Unsplash

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, να σε ενημερώσουν ανάλογα και να σε εξυπηρετήσουν. Με το νέο στεγαστικό δάνειο «Το Πρώτο μου Σπίτι» μπορείς να κάνεις το βήμα για την απόκτηση του δικού σου σπιτιού με τους καλύτερους δυνατούς όρους, αλλά και με τη σιγουριά και τη στήριξη της αξιοπιστίας, της παράδοσης και της τεχνογνωσίας που χαρακτηρίζουν την Εθνική Τράπεζα. «Αυτή είναι άλλωστε η Εθνική μας Τράπεζα. Αυτή είναι Η Τράπεζα Σήμερα».

Μπορεί να είναι κλασικό ή μοντέρνο, vintage, με αέρα κοσμοπολίτικο, όπως κι αν ονειρεύεσαι το πρώτο σου σπίτι, να θυμάσαι ότι για να το αποκτήσεις χρειάζεσαι δίπλα σου τον κατάλληλο σύμμαχο. Η Εθνική Τράπεζα βρίσκεται δίπλα σου κάθε στιγμή για να υλοποιήσεις το όνειρό σου εύκολα και γρήγορα, για να γίνει το σπίτι σου το πιο αγαπημένο σου μέρος στον κόσμο.

* Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις «το Πρώτο μου Σπίτι» στο nbg.gr.

H Εθνική Τράπεζα σύμμαχος για την απόκτηση της πρώτης κατοικίας
© Pexels

© Pexels

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα