Smart Life

Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola

Art in your Hands Project: Οκτώ φωτογράφοι, οκτώ πρωτεύουσες και αστικές περιπλανήσεις. Ψηφίστε τη συλλογή φωτογραφιών που σας αρέσει και κερδίστε

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Art in your Hands Project: Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola
Φωτογραφία της πλατείας στην Ομόνοια, κάμερα σειράς Motorola edge 50 © Γιώργος Βένιος

Motorola: Προσκαλεί οκτώ φωτογράφους να αναδείξουν τις πόλεις τους, με τις νέες δυνατότητες της σειράς Motorola edge 50 και εσάς να ψηφίσετε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν περισσότερο για να κερδίσετε ένα ταξίδι και άλλα δώρα.

Υπάρχουν κάποιες μέρες που η Αθήνα μας κουράζει, οι ρυθμοί της μας αγχώνουν και το αστικό τοπίο μας πνίγει. Υπάρχουν όμως και στιγμές που σταματάμε για λίγο, κοιτάμε τριγύρω και συνειδητοποιούμε πόσο όμορφη είναι τελικά αυτή η πόλη. Με τα πολύχρωμα graffiti, τα διαφορετικά σε κάθε γειτονιά δρομάκια και τον κόσμο που μας θυμίζει ότι η Αθήνα είναι ζωντανή, δεν κοιμάται ποτέ. Αυτήν ακριβώς την πλευρά θέλει να αναδείξει η εταιρία τηλεπικοινωνιών Motorola, αποφασίζοντας να διοργανώσει το «Art in your Hands Project». Οκτώ φωτογράφοι, άπειρη δημιουργικότητα και ένα ξεχωριστό κινητό έρχονται για να αποθανατίσουν την μοναδική ομορφιά οκτώ πρωτευουσών. Ταξιδεύουμε σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Σερβία μέσω υψηλής ποιότητας φωτογραφιών, ανακαλύπτοντας παράλληλα την πιο ρομαντική πλευρά της Αθήνας.

 Art in your Hands Project: Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola
Φωτογραφία της πλατείας στο Μοναστηράκι, κάμερα σειράς Motorola edge 50 © Γιώργος Βένιος

Ώρα για μια διαφορετική ξενάγηση στο κέντρο της πόλης, κάνοντας αυτή τη φορά μία «οπτική» βόλτα πολύχρωμων εικόνων. Από την ασταμάτητη βοή της πλατείας στο Μοναστηράκι, τους πάγκους μικροπωλητών, τη μυρωδιά φαγητού, μέχρι τη χρυσαφένια στιγμή που δύει ο ήλιος, ο φωτογράφος Γιώργος Βένιος μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον αθηναϊκό παλμό. Ταξιδεύοντας πάντοτε μαζί με μια κάμερα στο χέρι, προσπαθεί να αποτυπώσει όλα όσα διαμορφώνουν την ιδιαιτερότητα των τόπων που επισκέπτεται, από τους δρόμους των μητροπόλεων μέχρι την ηρεμία των απομακρυσμένων φυσικών τοπίων. Με τη συμμετοχή του στο Art in your Hands Project, ο Γιώργος Βένιος αποφασίζει να δοκιμάσει μια διαφορετική κάμερα, εμπιστευόμενος τον φακό του κινητού Motorola edge 50 Pro, μοιράζοντας μαζί μας τις γωνιές που αγαπά περισσότερο από την Αθήνα.

 Art in your Hands Project: Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola
Ο φωτογράφος Γιώργος Βένιος με το κινητό Motorola edge 50 Pro
 Art in your Hands Project: Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola
Φωτογραφία graffiti στο κέντρο της Αθήνας, κάμερα σειράς Motorola edge 50 © Γιώργος Βένιος

Χάρη στην προηγμένη κάμερα με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, η δημιουργική έκφραση γίνεται ασταμάτητη, εντυπωσιακή, κάνοντας level-up στον κόσμο της τεχνολογίας. Αυτή είναι η δύναμη της νέας σειράς Motorola edge 50, ξεπερνάει κάθε εμπόδιο. Με γνώμονα την καινοτομία, η εταιρία επιθυμεί μέσω του Art in your Hands Project, να αναδείξει την προοπτική της τέχνης, του στυλ και του design του αστικού τοπίου, από το πρίσμα οκτώ νέων ταλαντούχων φωτογράφων, δίνοντας τους τα κατάλληλα εργαλεία. «Και οι οκτώ καλλιτέχνες απαθανάτισαν την ομορφιά των πόλεών τους, αποδεικνύοντας παράλληλα τις απεριόριστες δυνατότητες των συσκευών μας για έκφραση και αφήγηση. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε το όραμά τους και μοιραζόμαστε το εμπνευσμένο έργο τους με τον κόσμο», δήλωσε ο Λυκούργος Σαμαρτζής, Sales Manager Motorola GR&CY.

Ανακαλύπτοντας τη νέα σειρά Motorola edge 50

 Art in your Hands Project: Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola
Motorola edge 50 Pro

Στόχος της σειράς Motorola edge 50 είναι να φέρει την τέχνη στα χέρια μας με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι νέες συσκευές απεριόριστων δυνατοτήτων, αλλά και κομψής εμφάνισης ως ιδανικό αξεσουάρ, έρχονται για να μεταμορφώσουν τις στιγμές μας σε πρωτότυπα έργα τέχνης. Ζούμε στην εποχή που η φωτογραφία είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι πολλών, επαγγελματιών και μη, χάρη φυσικά στα social media. Η προσπάθεια για το ιδανικό αποτέλεσμα, για την εικόνα που θα χαρίσει το τέλειο post, όλο και μεγαλώνει. Έχοντας όμως ένα κινητό όπως το Motorola edge 50 Pro, όλα γίνονται πιο εύκολα. Δεν πρόκειται για μια ακόμα συσκευή, αλλά για ένα τηλέφωνο που παρέχει προηγμένο σύστημα κάμερας, εφοδιασμένο με βελτιώσεις βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και για πρώτη φορά στον κόσμο, κάμερα και οθόνη με πιστοποίηση Pantone1.

Το smartphone Motorola edge 50 Pro και το Motorola edge 50 Ultra έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη συνολική αίσθηση αρμονίας, συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία και εκλεπτυσμένο design. Η τεχνολογία moto ai επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αβίαστα περιεχόμενο, προσαρμόζοντας τη συσκευή στις δικές τους προτιμήσεις, ώστε να πετυχαίνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Οι δυνατότητες του moto ai ενσωματώνονται παντού, από την κάμερα, την εμφάνιση του κινητού, την πλοήγηση μέχρι και την αναζήτηση. Μία εμπειρία ανώτερης ποιότητας, με εξελιγμένες λύσεις από τη Motorola, για κάθε χρήστη που αναζητά καινοτομία και αισθητική.

Αυτόματη εστίαση και μεγαλύτερα pixels ενώνονται, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για όλους όσους θέλουμε να κρατάμε τις στιγμές, από το πρωί μέχρι το βράδυ, βρέθηκε η συσκευή που θα γίνει ο νέος μας σύμμαχος. Μια ολοκληρωμένη γκάμα διαφορετικών φακών εξασφαλίζει τη δυνατότητα να απαθανατίσουμε τα καλύτερα πορτραίτα, τοπία, κοντινές λήψεις, selfies και όχι μόνο. Ώρα να απευλεθρώσουμε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα μας. Είτε επιλέξουμε το Motorola edge 50 Pro είτε το Motorola edge 50 Ultra, πρόκειται για δύο εξαιρετικά ελαφριές συσκευές, κάνοντας τη διαδικασία της φωτογραφίας ακόμα πιο ευχάριστη. Να σημειωθεί πως το Motorola edge 50 Pro διαθέτει πιστοποίηση προστασίας από το νερό και εμφανίζεται με μια κάμερα υψηλών επιδόσεων, έχοντας το μεγαλύτερο διάφραγμα σε κινητό (f/1.4) που επιτρέπει να περάσει στον αισθητήρα 64% περισσότερο φως.

 Art in your Hands Project: Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola
Φωτογραφία της Αθήνας με κάμερα του Motorola edge 50 Pro © Γιώργος Βένιος

Πλέον μπορούμε να βγάζουμε φωτογραφίες από παντού, κοντά ή μακριά, χάρη στη λειτουργία Super Zoom για εστίαση από 30x μεγαλύτερη απόσταση. Και για εικόνες που θυμίζουν πλάνο από ταινία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπερευρυγώνια κάμερα των 13ΜΡ ή να επιλέξουμε τη λειτουργία Macro Vision φτάνοντας σε απόσταση μόλις 3 εκατοστών από το σημείο ενδιαφέροντος. Τόσο απλό και τόσο εντυπωσιακό, με ένα μόνο κλικ. Επίσης λύθηκε επιτέλους και ένα βασικό πρόβλημα, ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης του κινητού, για εμάς που δεν θέλουμε να διαγράφουμε τίποτα. Το μοντέλο edge 50 Pro διαθέτει 512GB αποθηκευτικού χώρου, προσφέροντας άνετη διαχείριση εφαρμογών. Σε περίπτωση που είστε και εσείς όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι, μην αγχώνεστε, μπαταρία υπάρχει. Χάρη στη λειτουργία φόρτισης TurboPower™ στα 125W, η συσκευή αναπληρώνει γρήγορα το ποσοστό της μπαταρίας, απευλεθερώνοντάς μας ταυτόχορνα από τον «μπελά» των καλωδίων μέσω της ασύρματης φόρτισης TurboPower™ στα 50W. 

 Art in your Hands Project: Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola
Οι οκτώ συμμετέχοντες του Art in your Hands Project

Κάπως έτσι το Art in your Hands Project έδωσε την ευκαιρία σε άτομα με πάθος για τη φωτογραφία να ανακαλύψουν τον κόσμο της νέας σειράς Motorola edge 50. Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, στο πρώτο μέρος του project να παρουσιάζονται φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το edge 50 Pro και τον Μάιο του 2024, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος με τους συμμετέχοντες να αποτυπώνουν την ομορφιά των οκτώ πρωτευουσών με τη βοήθεια του edge 50 Ultra. Και επειδή η ομάδα της Motorola σκέφτεται φωτογράφους και μη, δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε έναν διαγωνισμό με πλούσια δώρα, αρκεί να ψηφίσουμε το αγαπημένο φωτογραφικό άλμπουμ, επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα του project.

 Art in your Hands Project: Η Αθήνα μέσα από τον φακό της Motorola

Αυτή τη φορά με ένα μόνο κλικ, κάποιοι θα κερδίσουν ένα ταξίδι για δύο άτομα σε πόλη της Ευρώπης και παράλληλα συσκευές edge 50 Pro, edge 50 Ultra ή τα νέα Moto buds. H Motorola γνωρίζοντας πόσο πιο όμορφη είναι η μέρα μας με μουσική, παρουσιάζει τα νέα της ακουστικά Moto buds, με τεχνολογίες Hi-Res Audio12 και Dynamic Active Noise Cancellation13, για υψηλής πιστότητας ήχο και ακύρωση θορύβου. Σε συνεργασία με την εταιρία Bose, τα συγκεκριμένα ακουστικά δημιουργούν ρεαλιστική ηχητική εμπειρία, αναπροσαρμόζοντας τον ήχο καθώς κινεί ο χρήστης το κεφάλι του. Τι άλλο να ζητήσουμε πια; Η Motorola τα έχει όλα!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Motorola, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.motorola.gr/.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ