TV & Media

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης από την καταστολή

Tι είπε η σύζυγος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Κόκοτας
Ο Δημήτρης Κόκοτας © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει εδώ και 26 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο Γεννηματάς, οι γιατροί της ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, έχουν ξεκινήσει τη μείωση της φαρμακευτικής αγωγής που τον "κρατά" σε καταστολή ώστε να δουν σε ποιο επίπεδο είναι εφικτό να "ξυπνήσει" χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τον οργανισμό του.

Σε σημερινές δηλώσεις της στο «Πρωινό Σουσού», η Κατερίνα Κόκοτα δήλωσε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα» και πρόσθεσε: «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός».

Πρόκειται για μία διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία ημέρα, αλλά και να διακοπεί εάν κριθεί ότι εγκυμονεί κινδύνους για τον ασθενή. Στις 9 Απριλίου, η Ματίνα Παγώνη είχε μιλήσει για την εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέροντας πως είχαν γίνει δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης, αλλά θα έπρεπε να περιμένουν κάποιες ημέρες οι γιατροί, για την επόμενη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ