Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Απρίλιος 2024

Επαναστάτη θα σε βρει αυτός ο μήνας, φίλε Κριέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20 - 27 Μαρτίου 2023

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Απριλίου 2024

Κριός
Επαναστάτη θα σε βρει αυτός ο μήνας, φίλε Κριέ, καθώς θα θες να πας κόντρα σε όλους και όλα προκειμένου να βρεις την αλήθεια, αλλά παράλληλα θα θες και την ελευθερία σου. Θες να ζεις την κάθε στιγμή με ενθουσιασμό, θες να κάνεις ταξίδια, να γνωρίσεις ανθρώπους, να μαζεύεις εμπειρίες. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου όμως, θα προσπαθήσει να σε φρενάρει κάπως με καθυστερήσεις ή συγκρούσεις – κάτι που δεν σου πολυαρέσει. Γενικά, θα παλέψεις με τον εαυτό σου, αλλά μάλλον θα βγεις νικητής, καθώς θα καταφέρεις να φωτίσεις σκοτεινά σημεία του εσωτερικού σου κόσμου. Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονο το πάθος κι αυτό θα σε κάνει αρκετά ελκυστικό. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, θα κάνεις γνωριμίες λόγω της παθιάρικης διάθεσής σου, αλλά δεν αποκλείεται όσο γρήγορα ερωτευτείς τόσο γρήγορα και να βαρεθείς. Αλίμονο. Αν είσαι σε κάποια σχέση, με θάρρος και αυτοπεποίθηση προχωράς σε σημαντικά ξεσκαρταρίσματα. Θα σε βοηθήσει και η έκλειψη αποκαλύπτοντάς σου κάποια σημαντικά γεγονότα. Έτσι, δεν αποκλείεται είτε να λύσεις προβλήματα που απασχολούν τη σχέση σου είτε ακόμα και να την τελειώσεις. Στα επαγγελματικά, θα αποκτήσεις ένα στιλ εντελώς δυναμικό και ευθύ, ενώ σίγουρα θα πάρεις και σημαντικές αποφάσεις. Από τη μία, έχεις τις προδιαγραφές να πετύχεις τους στόχους σου, από την άλλη αν δεν βάλεις ένα στοπ στον παρορμητισμό σου, μπορεί και να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Ταύρος 
Αγαπημένε μου Ταύρε, αυτόν τον μήνα θα αναζητήσεις λίγο την χαμένη σου ηρεμία. Θα αράξεις παραπάνω σπίτι, θα κοιτάξεις να ξεκουραστείς και όποιος πάει να στο χαλάσει θα βρεις τον τρόπο να τον βάλεις στη θέση του. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα σταματήσεις να κοιτάς και να τρέχεις για τους άλλους – άντε γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που το εκμεταλλεύτηκαν. Ωστόσο, να είσαι έτοιμος για ταξίδια στο παρελθόν, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα σε κάνει να αναπολείς στιγμές και άτομα από το «τότε». Στα ερωτικά σου, θα καταλάβεις πως ήρθε η στιγμή για ξεκαθαρίσματα και πως ό,τι δεν σου κάνει, καλό είναι να φεύγει σιγά σιγά από τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ναι μεν θα νιώσεις την ανάγκη για συντροφικότητα και θα αρχίσεις να ψάχνεσαι δεξιά κι αριστερά, αλλά αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Αν πάλι έχεις κάποια σχέση, θα πάρεις ριζικές αποφάσεις γι’ αυτήν. Αν νιώθεις πως η σχέση σου έχει πάρει εδώ και καιρό μια κακή τροπή, είναι η στιγμή να τη λήξεις και να προχωρήσεις – κάλλιο αργά παρά ποτέ! Όμως, αν έχεις μια υγιή σχέση δεν αποκλείεται να την πας ένα βήμα παρακάτω. Στα επαγγελματικά σου, θα θελήσεις να περάσεις από κόσκινο τόσο τους συναδέλφους όσο και τις δικές σου επαγγελματικές επιλογές. Δεν αποκλείεται να σταματήσεις συνεργασίες ή και να αλλάξεις δουλειά, κάτι που σε τρομάζει φυσικά, καθώς δεν πολύγουστάρεις την «ξεβολεψιά».  

Δίδυμοι
Ο μήνας Απρίλιος, φίλε Δίδυμε, σου μοιάζει λίγο καθώς για σένα θα είναι μια έτσι και μια αλλιώς. Από την μια, ευνοούνται οι φιλίες και γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ θα έχεις και τύχη σε κάποιο επιχειρηματικό ή εργασιακό ζήτημα. Από την άλλη δεν θα λείψουν οι παρανοήσεις και οι καθυστερήσεις στους τομείς αυτούς. Δεν φταίω εγώ, ο ανάδρομος Ερμής φταίει! Αν πάλι εσύ αξιοποιήσεις σωστά την εφευρετικότητα και τη συνεργατικότητά σου, θα πας καλά. Στα γκομενικά σου, νιώθεις κοινωνικός και θέλεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος αυτό θα σε ωφελήσει, αφού μέσα από κοινωνικές επαφές ή και το διαδίκτυο, μπορείς να κάνεις γνωριμίες – με αβάσιμη πάντως εξέλιξη. Κι εσύ όμως που είσαι σε σχέση, θα δεις πως αυτή η διάθεσή σου για κουβέντα κι επικοινωνία θα βοηθήσει να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις που είχες με το ταίρι σου. Επαγγελματικά, βλέπω να παίρνεις τα πάνω σου, καθώς έχεις διάθεση για δουλειά, συνεργασία και ομαδικότητα, κάτι που σε κάνει ευχάριστο σαν συνάδελφο. Μην το παρακάνεις πάντως, κάνε σωστό προγραμματισμό, χωρίς να παραμελείς τον εαυτό σου, τα ενδιαφέροντα ή την υγεία σου. Είπαμε, η πολλή δουλειά τρώει και τον αφέντη. Τέλος, δεν αποκλείεται να κάνεις αλλαγές στη ρουτίνα και το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλό μήνα σου εύχομαι! Ο Απρίλιος θα σε κάνει λίγο πιο εσωστρεφή, αλλά δεν σε χαλάει γιατί θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Τομέας που σε καίει μάλλον. Κάνεις ό,τι χρειαστεί για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, αλλά παράλληλα τρέχεις να βοηθήσεις και οποιονδήποτε στο ζητήσει. Παρ’ όλο που εσύ θα τρέχεις να τα προλάβεις όλα, ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείεται να σου βάλει τρικλοποδιές και να υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες. Οπλίσου με υπομονή και συμπονετική διάθεση για να την παλέψεις. Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονο τον ερωτισμό και το πάθος, ενώ δεν αποκλείεται να θες να διασκεδάσεις λίγο παραπάνω. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, θα προσπαθήσεις να αφήσεις πίσω όχι μόνο τα αρνητικά συναισθήματα, αλλά και κάποια άτομα, κάτι που θα σε κάνει ανοιχτό στις νέες γνωριμίες και τα flirt. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα καταφέρεις μέσω της σωστής έκφρασης των σκέψεων και των συναισθημάτων σου να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Γενικά, θα αναθερμάνεις τη φλόγα και θα εμβαθύνετε από κοινού τη συναισθηματική σας σύνδεση. Επαγγελματικά, ποιος σε πιάνει! Ξεκινάει μια περίοδος αρκετά πρόσφορη για σένα, καθώς εντελώς ξαφνικά μπορεί να σου προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες. Μια νέα πρόταση για δουλειά; Μια αύξηση; Μια προαγωγή ή ακόμα και κάποιο επιχειρηματικό πλάνο; Κοίτα να τις εκμεταλλευτείς σωστά.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, αυτόν τον μήνα θα σε πιάσει μια πρεμούρα για ταξίδια, επαφές με νέα άτομα – μπορεί και με εντελώς διαφορετική από τη δικιά σου κουλτούρα. Θες να βγεις από τα νερά σου σαν να λέμε. Επειδή όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος πρόσεχε τις λεπτομέρειες γύρω από τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια που μπορεί να οργανώνεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνεις ταξίδια στο παρελθόν, κάτι που δεν είναι και τόσο κακό, καθώς τώρα μπορείς να αναθεωρήσεις καταστάσεις και σχέδια και να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα. Δες το σαν περίοδο ανασκόπησης και προετοιμασίας. Επίσης, σε πιάνει ένα σοκ με το σπίτι και θέλεις να αρχίσεις τις αλλαγές ή περνά από το μυαλό σου η σκέψη της μετακόμισης. Στα ερωτικά σου αν ρισκάρεις να ξέρεις πως η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να κάνεις γνωριμίες με άτομα που δεν περίμενες, άτομα πολύ διαφορετικά από εσένα, χωρίς να σημαίνει πως αυτό πρέπει να σε αποθαρρύνει. Αν έχεις κάποια σχέση, κάνετε κοινά σχέδια για διακοπές ή για θέματα που αφορούν τον προσωπικό σας χώρο. Γενικά, πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, καθώς το πλανητικό σκηνικό βοηθά να κάνεις ξεκάθαρες συζητήσεις. Στα επαγγελματικά, μπορείς να βάλεις μπρος κάποια επιχείρηση ή να κλείσεις κάποια συμφωνία αν το έχεις κατά νου. Ανοίγεις τους ορίζοντές σου κι αυτό σε βοηθάει τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. 

Παρθένος
Καλό θα ήταν να σκεφτείς διπλά –και τριπλά μη σου πω– τα βήματα και τις ενέργειες που αφορούν τη δουλειά ή τα θέματα καρδιάς, αυτόν τον μήνα, φίλε Παρθένε. Λόγω της Αφροδίτης, θα θες και να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και να προχωρήσεις την ερωτική σου ζωή ένα βήμα παρακάτω, ο ανάδρομος Ερμής όμως έρχεται και σου βάζει φρένο. Ψαξ’ το καλύτερα γιατί όλο και κάτι θα ανακαλύψεις, πού ξέρεις όμως; Μπορεί να αποδειχτεί περισσότερο ωφέλιμο. Στα γκομενικά σου, μπαίνεις σε φάση εκκαθάρισης και αφήνεις πίσω ό,τι τοξικό. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με την οποία θα νιώσεις ακαριαία σύνδεση και έντονα συναισθήματα. Αν κάνεις ένα βήμα πίσω και πάρεις μια ανάσα, θα αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση και θα πάρεις τη σωστή απόφαση γι’ αυτό το άτομο. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να θελήσεις να μονιμοποιήσεις αυτό που ήδη έχεις, είτε με επισημοποίηση είτε με συγκατοίκηση. Στα επαγγελματικά σου, πρέπει αυτόν τον μήνα να διπλοτσεκάρεις οτιδήποτε περνάει από τα χέρια σου – ειδικά αν υπάρχουν νομικά ζητήματα, όπως η εξόφληση χρέους ή κάποια επένδυση. Δεν είναι ότι μπορεί να μη σου πάνε καλά τα πράγματα, είναι το ότι μπορεί να γίνεις παρορμητικός κι ο Ερμής δεν αστειεύεται.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ αυτόν τον μήνα θα ψάξεις να βρεις τις ισορροπίες σου λίγο στα επαγγελματικά, λίγο στα προσωπικά κι αυτό γιατί πιστεύεις ότι κάπου το έχασες με τους γύρω σου, ή απλά σε ταλαιπωρούν μικροπαρεξηγήσεις (ανάδρομος Ερμής εδώ). Στα αισθηματικά σου πάντως όλα οδηγούν προς την έννοια του «μαζί». Αν είσαι ελεύθερο πουλί, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει ή ακόμα και κάποιος από το παρελθόν που θα έρθει να σου ταράξει τα νερά. Εγώ θα σου πρότεινα, αν ακόμα σε ενδιαφέρει, να είσαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντί του σχετικά με τα θέλω σου. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, σκέφτεσαι να την πας στο επόμενο βήμα ίσως με κάποια επισημοποίηση, ή απλά να τη φέρεις σε μια ισορροπία και να αναθερμάνεις τη φλόγα. Πάντως πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς γενικότερα, για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις από το πουθενά, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Στα επαγγελματικά σου τώρα, θα νιώσεις πως έφτασες στα όριά σου και θα βάλεις ένα φρένο σε όσους σε ψιλοεκμεταλλευόντουσαν. Βάζεις μπροστά τις δικές σου ανάγκες. Παράλληλα, κοίτα μην αφήνεις οικονομικές υποχρεώσεις για την τελευταία στιγμή,  γιατί θα τρέχεις...

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτόν τον μήνα αφήνεις λίγο στην άκρη τα γκομενάκια και κοιτάς τον εαυτό σου, κοινώς την υγεία και την ευεξία σου. Πειθαρχείς λίγο τον εαυτό σου και παίρνεις σβάρνα τους γιατρούς, αρχίζεις διατροφή ή ίσως γυμναστική; Γενικότερα, είναι η στιγμή να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση ή το στιλ σου, ειδικά αν το ήθελες καιρό. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά σου λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Στα ερωτικά, είχες τις ευκαιρίες σου τον προηγούμενο μήνα και τώρα κάπως στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο και στα θέλω σου. Αν είσαι ελεύθερος, κοιτάς περισσότερο την εικόνα σου και λιγότερο τους γύρω σου – κοινώς δεν πολυψάχνεσαι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχεις τα flirt σου. Αν είσαι σε κάποια σχέση, έχεις τον τρόπο να προβάλλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σωστά, το αν θα σε ακούσει ο σύντροφός σου τώρα είναι άλλη υπόθεση. Στο επαγγελματικό κομμάτι, θα σε πιάσει παραπάνω άγχος σχετικά με το πού βαδίζεις και τι κάνεις. Θέλεις να προχωρήσεις, είτε να βρεις νέα δουλειά είτε να ανανεώσεις τις υπηρεσίες και παροχές σου αν έχεις κάποια επιχείρηση. Θα σου πω, λοιπόν, να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα, γιατί η έκλειψη μπορεί να σου δημιουργήσει ευκαιρίες κυριολεκτικά από το πουθενά.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό αυτού του μήνα σε γεμίζει πάθος και ρομαντισμό – άλλο που δεν θες. Δεν λείπουν και οι κόλακες βέβαια από το περιβάλλον σου που σου φουσκώνουν τα μυαλά, αλλά εσένα αυτό σου αρέσει. Πρόσεξε όμως, γιατί δεν είναι η στιγμή να πάρεις σημαντικές και τελειωτικές αποφάσεις. Έχουμε ανάδρομο Ερμή, να σου θυμίσω, και πράγματα που τώρα φαίνονται έτσι, τον άλλο μήνα μπορεί να είναι γιουβέτσι. Στα γκομενικά σου, λοιπόν, έχεις φλογερή διάθεση και όρεξη για επικοινωνίες και επαφές. Αν είσαι free, θα περάσεις ερωτικές στιγμές μάλλον με κάποιο άτομο από το παρελθόν, καθώς ξαναθυμάσαι παλιά πάθη. Βέβαια, με την ένταση που σε διακατέχει δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον εντελώς ξαφνικά και να σου ταράξει τα νερά. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να νιώσεις λίγο πιεσμένος και να ξεσπάσεις μάντεψε πού… στο ταίρι σου, δημιουργώντας έτσι αχρείαστη ένταση. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να το δεις πιο χαλαρά και να μην πάρεις από τα μούτρα τον άνθρωπο ούτε και να τον αποκόψεις. Ανάδρομος Ερμής είναι θα περάσει, εσύ κοίτα να μη σε βρει μπακούρι μετά. Επαγγελματικά, άκου το υποσυνείδητο και τη διαίσθησή σου, καθώς πάντα ξέρουν κάτι παραπάνω. Παράλληλα, μην προβείς σε τολμηρές επαγγελματικές κινήσεις, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα σε ωθεί προς το σπίτι, την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους. Μπορεί να διοργανώσεις μαζώξεις, πάρτι, reunion – θέλεις τους ανθρώπους σου γύρω σου τέλος πάντων. Ο στόχος σου βέβαια, δεν είναι άλλος από το να λύσεις διαφορές και να ανανεωθείς μέσω των ανθρώπων που σε στηρίζουν. Ίσως σκεφτείς να αλλάξεις και σπίτι, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις να ορθοδρομήσει ο Ερμής πρώτα. Στα αισθηματικά σου, αρχίζεις και νιώθεις κοινωνικός, βγαίνεις έξω, συμμετέχεις σε εκδηλώσεις κι αυτό σου πάει. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή η συνθήκη σε ωφελεί, γιατί σου φέρνει γνωριμίες με άτομα που έχουν κοινά όνειρα με εσένα ή λίγο πολύ σου μοιάζουν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, παρατηρείς μια ανανέωση στη σχέση σου. Ανακαινίζετε ή αλλάζετε το σπίτι σας; Αναθεωρείτε κάποιες βάσεις στη σχέση σας μέσω του διαλόγου; Πάντως σίγουρα γυρίζετε σελίδα και ανοίγετε νέους δρόμους στο μεταξύ σας. Επαγγελματικά, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον οίκο που συνδέεται με την ομαδική εργασία. Έτσι, καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας επαγγελματικά πλάνα ή projects που είχες στα σκαριά, ειδικά αν αφορούν και άλλα άτομα ή ομάδα. Αν πάλι δεν νιώθεις τόσο ευχαριστημένος με την παρούσα επαγγελματική σου πορεία, είπαμε, κάνε λίγη υπομονή να αλλάξει ο Ερμής τροπάριο!

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, ασυγκράτητο σε βρίσκω αυτόν τον μήνα καθώς όλο θέλεις να μιλάς και να ακούγεσαι εσύ. Δεν φταις εσύ όμως, αλλά η Αφροδίτη που σου  φωτίζει τον οίκο της επικοινωνίας. Βέβαια, δεν αποκλείεται να βγει και ο απόλυτος χαρακτήρας σου στη φόρα και ενώ νομίζεις πως λες τα πράγματα με το όνομά τους, εσύ τελικά καταφέρνεις μόνο να προσβάλλεις τους γύρω σου – συγκρατήσου. Στα ερωτικά σου, υπάρχει διάθεση για flirt και περιπέτεια. Αλίμονο. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, ετοιμάσου, γιατί το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα (μάλλον για καλό) και ίσως σου αλλάξει λίγο την έως τώρα κοσμοθεωρία. Αν πάλι είσαι ήδη σε σχέση, θα περάσεις ήρεμες, ωραίες, αλλά και ερωτικές στιγμές με το έτερον ήμισυ, μια και το αποζητάς αφού το άγχος δεν σε αφήνει να αφεθείς. Επαγγελματικά, η πανσέληνος σε φωτίζει και φαίνονται επιτέλους οι κόποι σου. Δεν αποκλείεται καθόλου να πάρεις κάποια προαγωγή ή ακόμα και να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό και να βρεις αυτό που πραγματικά ταιριάζει στα γούστα σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό και χρειαζόσουν αυτού του είδους την αναγνώριση. Απολαμβάνεις, λοιπόν, τους καρπούς τον κόπων σου και καλά κάνεις, δεν έχεις και κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ καλό μήνα σου εύχομαι! Η λάμψη που είχες τον προηγούμενο μήνα αρχίζει κάπως να ξεθωριάζει κι εσύ είσαι έτοιμος να ασχοληθείς κυρίως με τα οικονομικά σου. Βάλε προτεραιότητες για να βάλεις και τάξη, κοινώς δεν είναι η στιγμή για να κοπείς σε χίλια κομμάτια. Πάντως δεν είναι η στιγμή ούτε για νέες οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές, μια και ο φίλος Ερμής ξεκίνησε ανάδρομη πορεία. Από την άλλη, δεν σηκώνεις και μύγα στο σπαθί σου, δεν δέχεσαι καμία υπόδειξη – μην απορείς γιατί καβγαδίζεις με τους άλλου μετά. Στα γκομενικά σου, η Αφροδίτη φέρνει γλυκές στιγμές και ρομαντική ατμόσφαιρα. Στις αρχές του μήνα αυτά, γιατί από τις 8/4 και μετά αρχίζει το πανηγύρι. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις κάποιες γνωριμίες, οι οποίες όμως μόνο απογοητευτικές θα σου φανούν στο τέλος. Αλλά και δεσμευμένος να είσαι, θα νιώσεις μια παγωμάρα από ή προς το ταίρι σου και θα αρχίσεις τις τελεσίδικες κουβέντες. Επαγγελματικά, δεν πτοείσαι πάντως, καθώς μπορεί να έχεις ξαφνικά νέα από κάποια αίτηση που είχες κάνει για δουλειά ή να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση από το πουθενά. Ίσως να δεις και αύξηση στα έσοδά σου. Πάντως αν δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα οικονομικά σου δεν είναι κακό να ζητήσεις κάποια βοήθεια ή συμβουλή από άτομα που εμπιστεύεσαι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ