Visual Browsing

ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.
Θα βοηθήσεις ή θα τους χάσω και τους δυο;
0

Μυρτώωω. Μυρτώ, λέω. Σου έχω στείλει 3 φορές κι απάντηση δεν πήρα. Από τη μια έχουμε τη σχέση την ιδανική με τον άντρα τον κλασικό που μάλιστα υπήρξε η μεγάλη καψούρα μου. Όλα τέλεια αν εξαιρέσεις μια ελαφριά ρουτινούλα, εντάξει, όχι τίποτα σοβαρό αλλά όπως και να το κάνουμε, έξι χρόνια είναι αυτά. Από την άλλη έχουμε φρέσκο πράγμα που σαλεύει. Και σαλεύει πολύ! Ψηλό, μελαχρινό, αγριωπό στην όψη αλλά βούτυρο στα πόδια μου, έτοιμο για τη μεγάλη τρέλα. Όπου μεγάλη τρέλα σημαίνει χωρίζω τον άλλο και μένουμε μαζί χωρίς πολλά πολλά σου μου του. Από τότε που σου έστειλα, το μόνο που έχει μεσολαβήσει είναι οι τέλειες διακοπές που πήγα με τον επίσημο κι ένας τρικούβερτος καβγάς με τον ανεπίσημο που παραλίγο να χωρίσουμε κιόλας. Τι δίλημμα είναι αυτό που ζω, Χριστέ μου; Θα βοηθήσεις ή θα τους χάσω και τους δυο; Μυρτούλα, σε προειδοποιώ αν μείνω μπουκάλα στο τέλος μάντεψε πού θα κλαίγομαι.

[17]
Θα βοηθήσεις ή θα τους χάσω και τους δυο;
Νιώθω εκτοπισμένη από τη ζωή του γιου μου
0

Μυρτώ μου, το θέμα που με απασχολεί δεν είναι κάτι ερωτικό ή σχετικό με αυτά που οι περισσότεροι σου στέλνουν. Είμαι μητέρα ενός 16χρονου αγοριού, χωρισμένη, με μια δύσκολη επικοινωνία με τον πρώην άντρα μου. Παρ' όλες τις εντάσεις μας, όμως, καταφέρνουμε και οι δύο με μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις ισορροπίες για χάρη του γιου μας. Το πρόβλημα είναι ότι το παιδί ήρθε και μου ανακοίνωσε ότι δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει δρόμο σπουδών γιατί θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ στο οποίο είναι ομολογουμένως πολύ καλός. Ο στόχος που είχαμε συμφωνήσει οι δυο μας, ήταν η νομική. Τώρα τα αναποδογυρίζει όλα με την υποστήριξη του πατέρα του και το αποτέλεσμα είναι να τσακωνόμαστε συνεχώς μεταξύ μας, να νιώθω πληγωμένη, εκτοπισμένη από τη ζωή του γιου μου και πάρα πολύ θυμωμένη από την επιρροή του πρώην μου πάνω στο παιδί. Α.

[18]
Νιώθω εκτοπισμένη από τη ζωή του γιου μου
Πώς θα πετύχει το project ξελογιάσματος σουπερουάου καθηγήτριας γιόγκα;
0

Μυρτώ, μη βρίσεις (δλδ. βρίσε κιόλας αν θες) αρκεί να δώσεις μια ιδέα πώς θα πετύχει το project ξελογιάσματος σουπερουάου καθηγήτριας γιόγκα, στρέιτ μεν αλλά βέρι λέσμπιαν φρέντλι δε. Μου έχει πάρει μυαλά και καρδιά, έχω γίνει και κορμάρα (δεν χάνω μάθημα ούτε με Η1Ν1 που λέει ο λόγος) αλλά δυστυχώς οι κρούσεις μου πέφτουν στο κενό. Βλέπεις η δασκάλα επιμένει ότι βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του πατέρα των παιδιών της (έχουμε κι απ’ αυτά) και κάθε απόπειρά μου να βρεθούμε οι δυο μας έστω για ένα ποτό, αντιμετωπίζεται από εκείνη με μια ευγενική άρνηση κι ένα ζεστό χαμόγελο (αχ). Πες μου λοιπόν εσύ πώς και τι να κάνω για να πάψω να υποφέρω δεύτερο χειμώνα σερί. Φιλούρες

Υ.Γ. Αυτό που συνέχεια ερωτεύομαι στρέιτ να το κοιτάξω.

[2]
Πώς θα πετύχει το project ξελογιάσματος σουπερουάου καθηγήτριας γιόγκα;
Έξι μήνες, τώρα, τον έχω και δεν τον έχω. Τι να κάνω, Μυρτώ μου;
0

Δώσε μου μια βρώμικη ιδέα για το πώς θα πείσω τον sexbody- superhero να δώσει μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση να γίνει σχέση κανονική. Ημερήσια. Στο φως του ήλιου ή στη βροχή του ουρανού. Τον θέλω δικό μου. Στη ζωή μου. Να του λέω καλημέρα το πρωί. Να κάνω σχέδια μαζί του. Να ακούω την γκρίνια του για τις σπουδές του και να του αγοράζω καινούργιες χορδές για την κιθάρα του. Να πηγαίνουμε σινεμά. Να μιλάμε facetime. Να στέλνουμε μηνύματα, φατσούλες και GIF. Να είμαι το κορίτσι του και να είναι το αγόρι μου. Να βλέπουμε ταινίες και να με αγκαλιάζει και να με σφίγγει πάνω του, όπως κάνει μετά το σεξ. Να μη φεύγει. Να μη μου στέλνει «θα είσαι σπίτι, θα τα πούμε;» με μοναδικό σκοπό να γαμηθούμε και τέλος. Να θέλει απλώς να με δει. Να του λείπω όπως μου λείπει. Ώρες ώρες με πιάνει απελπισία, θυμός, παράπονο και καπνίζω κοιτάζοντας τα ταβάνια όλη νύχτα. Μετά, κάνω πάλι την άνετη και απαντάω «πέρνα, ναι, είμαι χαλαρά». Έξι μήνες, τώρα, τον έχω και δεν τον έχω. Τι να κάνω, Μυρτώ μου; Εκείνος δεν κάνει τίποτα.

[14]
Έξι μήνες, τώρα, τον έχω και δεν τον έχω. Τι να κάνω, Μυρτώ μου;
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5