TV & Media

Ο Σκοτ Ντίσικ αναζητά βοήθεια μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Είχε προκαλέσει ανησυχία με τη μεγάλη μείωση στο βάρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ozempic: Τηλεπερσόνα αναζητά βοήθεια μετά τη δραματική απώλεια κιλών
© screenshot/youtube

Ozempic: Τηλεπερσόνα αναζητά βοήθεια μετά τη δραματική απώλεια κιλών

O Σκοτ Ντίσικ αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια για τη χρήση του φαρμάκου Ozempic λόγω της δραματικής απώλειας βάρους.

Ο 40χρονος σταρ των ριάλιτι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, προκάλεσε ανησυχία με τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν και τον έδειχνα φανερά αδυνατισμένο.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι η ισχνή εμφάνισή του ήταν αποτέλεσμα μιας αδιευκρίνιστης ασθένειας ή χρήσης ναρκωτικών, ωστόσο πηγές δήλωσαν στην Daily Mail ότι ο Ντίσικ χρησιμοποιούσε Ozempic για να χάσει παραπανίσια κιλά.

Τώρα, φέρεται να έχει απευθυνθεί σε διατροφολόγο ώστε να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την αυξομείωση του βάρους του. «Ο Σκοτ αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφότου είδε τις παπαρατσικές φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του» δήλωσε πηγή στην Daily Mail. «Νόμιζε πως φαινόταν καλά επειδή είχε αδυνατίσει πάλι - χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Τώρα συνεργάζεται με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στον σωστό δρόμο». 

Πηγές αποκάλυψαν επίσης στην Daily Mail ότι τα προβλήματα αύξησης βάρους του Ντίσικ τον οδήγησαν στο Ozempic, αλλά η δραστική μεταμόρφωσή του έχει κάνει τον περίγυρό του να ανησυχεί. «Είχε πάρει πολύ βάρος και δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό του σε βίντεο που προβλήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες. Θα έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το καλύψει», υποστηρίζει κοντινό του πρόσωπο με ένα ακόμα να προσθέτει: «Αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα ότι έχει πάει πολύ μακριά και, φυσικά, η οικογένεια Kαρντάσιαν ανησυχεί για αυτόν».

Πρόσφατα οι ειδικοί αποκάλυψαν το «πρόσωπο του Ozempic» με τα βαθουλωμένα μάτια, τα ισχνά μάγουλα και το κρεμασμένο δέρμα, ενώ ο ειδικός σε θέματα διατροφής Μαρκ Χάιμαν δήλωσε στην Daily Mail πως υπάρχουν κι άλλες, απρόβλεπτες συνέπειες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ