Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Να βγω λιγάκι στον αέρα

Ειδος: Εφηβικό
Theatro Texnis, Na vgw ligaki ston aera

Το «να βγω λιγάκι στον Αέρα» είναι ο τίτλος μιας ραδιοφωνικής εκπομπής που ασχολείται με τους προσανατολισμούς και τους αποπροσανατολισμούς των εφήβων. Η εκπομπή που παρακολουθούμε έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Οι δύο νέοι προσκεκλημένοι νιώθουν μια απεριόριστη αισιοδοξία για το μέλλον. Δεν φοβούνται τίποτα. Δεν βλέπουν κανένα κακό μπροστά τους. Από την άλλη, η δημοσιογράφος της εκπομπής, τη μέρα που τους δέχεται στο ραδιοφωνικό στούντιο βρίσκεται σε κάπως ευάλωτη κατάσταση. Μέσα λοιπόν από αυτή την κατάσταση, θα επινοήσει ένα παράδοξο παιχνίδι: Θα προτείνει στους έφηβους καλεσμένους της να γεράσουν -κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων- κατά πενήντα ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να ανακαλύψουν αν τα αισιόδοξα όνειρα τους είναι πράγματι εφικτά.

Μια παράσταση που μιλά -μεταξύ άλλων- για την απενοχοποίηση του επαγγελματικού προσανατολισμού και της επαγγελματικής “αποκατάστασης” και απευθύνεται τόσο σε εφήβους και νέους όσο και σε ενήλικες. Μια παράσταση που ελπίζει πως οι νέοι άνθρωποι αυτού του κόσμου υπερασπίζονται ακόμα κάτι που ποτέ δε θα χαθεί. Το όνειρο πως αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει.

Πρωταγωνιστουν: Στεφανία Σαμαρά, Ιφιγένεια Γρίβα, Μπλερίμ Δαμπιράι
Σκηνοθετης: Ηλίας Κουνέλας
Συγγραφεας: Ηλίας Κουνέλας

Που παιζεται

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κούν - Υπόγειο
Από 21/12 έως 11/04
κάθε Σάββατο 17:00
€15 (γενική είσοδος), 10 (μειωμένο-φοιτητικό), 8 (ανεργίας- μαθητικό για γκρουπ), 6 (καθημερινές πρωινές παραστάσεις για σχολεία). Εφηβική Σκηνή
SUMMER GUIDE 2011: Τι το θέλεις το μαγιό;
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5