Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

«Πίσσα και Πούπουλα» στο Θέατρο Arroyo

Διάρκεια: 100'
«Πίσσα και Πούπουλα» στο Θέατρο Arroyo
© Αντώνης Μιμερίνης

Ο έρωτας είναι δύσκολη υπόθεση, ειδικά σε έναν κόσμο που κινείται πιο γρήγορα από εμάς. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν τρεις φίλες σε ένα μπαρ οι οποίες, απογοητευμένες από την τροπή που έχει πάρει η αισθηματική τους ζωή, ψάχνουν το μονοπάτι που θέλει να ακολουθήσει η καθεμιά. Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα μονοπάτια μπλέκονται μεταξύ τους; Ένα εκρηκτικό μείγμα από ερωτικές αντιζηλίες, ροζ χειροπέδες, αποτυχημένες ψυχοθεραπείες, μεθύσια, διαλογισμούς, ακριβά κοσμήματα, και πολλά ακόμα, που θα οδηγήσουν τις τρεις φίλες σε μια σύγκρουση που ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Τελικά, φταίνε οι άντρες που φοβούνται τη δέσμευση; Είναι οι φίλοι μας πιράνχας έτοιμα
να μας κατασπαράξουν; Θα μπορέσει ένας αξιαγάπητος σπιτόγατος να γίνει ο βασιλιάς της ζούγκλας; Το «Πίσσα και Πούπουλα» είναι μια κωμωδία καταστάσεων που κινείται σε ξέφρενους ρυθμούς, εμπνευσμένη από τις κλασικές φαρσοκωμωδίες του Georges Feydeau και τις screwball comedies του Howard Hawks, προσπαθώντας να απαντήσει σε αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις, και να βγάλει νόημα από έναν παράλογο σύγχρονο κόσμο.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Οι σύγχρονες σχέσεις καθορίζονται από πρότυπα και προσδοκίες που επιβάλλονται από πολλές κατευθύνσεις, όπως η οικογένεια, η κοινωνία, την pop κουλτούρα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να υποταχθούν σε αυτά τα πρότυπα και να προβάλουν μια χαρούμενη και εντυπωσιακή εικόνα, η οποία πολλές φορές ελάχιστη σχέση έχει με την πραγματικότητα. Το έργο Πίσσα και Πούπουλα είναι μια σατιρική ματιά στις σχέσεις και στα πρότυπα που επικρατούν γι’ αυτές. Πηγαίνει τον θεατή σε ένα ταξίδι που αναδεικνύει με κωμικό τρόπο τις παράλογες καταστάσεις που δημιουργεί αυτός ο τρόπος ζωής, καθώς και την επίδραση που έχει στην ψυχολογία και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σοφία Φυτιάνου
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κωνσταντίνα Δαούτη, Γιώργος Κουμούτσος, Δένια Μιμερίνη, Αναστασία Νάστια Ντεντιάεβα, Θωμάς Παπαδάκης, Νατάσα Παπανδρέου, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Δημήτρης Καράς

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Μεταξουργειο Θέατρο Arroyo
M. Αλεξάνδρου 128

2103469575

«Πίσσα και Πούπουλα» στο Θέατρο Arroyo
«Πίσσα και Πούπουλα» στο Θέατρο Arroyo
από 02/03/2024 έως 28/04/2024

κάθε Σάββατο, Κυριακή 18:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 15€, Μειωμένο: 12€