Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

«Δε μιλένιαλς» στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα

Διάρκεια: 80'
«Δε μιλένιαλς» στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
© Σοφία Μανώλη

Άραγε τι σημαίνει να ζεις στην Αθήνα του 2024, εκεί γύρω στα 30;

Τρεις νέοι άνθρωποι, λίγο πριν και λίγο μετά τα 30, προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στη ζωή, τον έρωτα και τη φιλία. Ένα πάρτι γενεθλίων, ένας χωρισμός, το νοίκι στο τέλος του μήνα, ένας μουσικός παραγωγός που δεν έρχεται ποτέ, αποτυχημένες οντισιόν και συνεντεύξεις για δουλειά, η ενηλικίωση και η ελπίδα ότι, δεν μπορεί, κάτι θα συμβεί… Όλα με φόντο την Αθήνα του σήμερα.

Μία παράσταση με έντονα στοιχεία μιούζικαλ, στην οποία οι τρεις χαρακτήρες ξεδιπλώνουν με χιούμορ και σαρκασμό τις δυσκολίες και τα όνειρα μιας γενιάς, που έχει την προσδοκία να ζήσει όπως η προηγούμενη, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να χαράξει τον δικό της δρόμο και να κρατήσει ζωντανή μέσα της την αίσθηση πως τελικά (μάλλον) όλα θα πάνε καλά.

«Έχουμε πολλά ονόματα: η γενιά που δεν αγοράζει σπίτι, η γενιά που μένει με τους γονείς της, η γενιά του ενοικίου. Διαβάζουμε αγγελίες, ρωτάμε φίλους, μετράμε τα λεφτά. Ψάχνουμε εκείνα τα τετραγωνικά από μπετόν και σίδερα στον αέρα, να χωρέσουν έπιπλα, βιβλία, αναμνηστικά, πράγματα δικά μας, πράγματα αλλωνών, πράγματα που κάποτε ήταν σε άλλα σπίτια».

Ποια είναι η γενιά των millennials; Θα τα καταφέρει να βρει τον βηματισμό της δίπλα στις προηγούμενες; Και αν ναι, με τι κόστος; Υπάρχει χρόνος για όνειρα ή ο ρομαντισμός πεθαίνει, όταν μεγαλώνουμε;

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χρύσα Κολοκούρη
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Λουκία Ανάγνου, Άρης Κασαπίδης, Χρύσα Κολοκούρη
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Χρύσα Κολοκούρη

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Γκαζι Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Μεγ. Αλεξάνδρου 125

2103411651

«Δε μιλένιαλς» στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
«Δε μιλένιαλς» στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
από 20/02/2024 έως 09/04/2024

κάθε Δευτέρα, Τρίτη 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15 ευρώ (στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό).