Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

«Στη μοναξιά της τσιμεντένιας ζούγκλας» στο Θέατρο Τόπος Αλλού

Διάρκεια: 110'
«Στη μοναξιά της τσιμεντένιας ζούγκλας» στο Θέατρο Τόπος Αλλού

Εγκλωβισμένοι σε ένα φαντασιακό 1958 με φόντο το Σόχο και το Χάρλεμ, το Μπρονξ και την Κυψέλη, την 5η λεωφόρο και την Πατησίων, το Σέντραλ Πάρκ, την πλατεία Βικτώριας, τους ουρανοξύστες του Μανχάταν και την Ακρόπολη, ο Τζέρι και η Γκιτλ, συναντούν ο ένας τον άλλο για να δώσουν τέλος στην αιώνια μοναξιά τους.

Αλλά στη ζούγκλα κατοικούν πολλά θηρία…

Ο πρίγκιπας του σκότους, Μολώχ. Η φάλαινα στη σοφίτα. Το φάντασμα μιας ξεχασμένης πόρνης. Πέρσες λουλουδάδες. Θρυλικοί τζαζίστες. Πίθηκοι νομπελίστες. Φιλόδοξοι ποιητές. Μέντιουμ. Καλικάντζαροι. Κατάσκοποι κομμουνιστές. Χορευτές χωρίς προοπτική. Εκθρονισμένοι βασιλιάδες. Έκπτωτοι Χολιγουντιανοί αστέρες. Μαύροι Πάνθηρες. Άσφαιροι καουμπόηδες. Ξιπασμένοι γραφειοκράτες.

Τα θηρία αυτά, μας διηγούνται τις ιστορίες τους και μας ξεναγούν στη δική τους μοναξιά. Ώσπου, η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί ως έχει.
Νέα συμφωνία, λοιπόν. Κουράστηκαν πια να πολεμάνε ενάντια σε ένα σύστημα που τους έχει διαλύσει. Κουράστηκαν να συναναστρέφονται με θηρία. Θέλουν να ζήσουν ικανοποιητικά το υπόλοιπο της ζωής τους. Χωρίς ρομαντισμούς και ιδανικά. Αφήνουν τη ζούγκλα να τους καταπιεί. Το σύστημα να τους υποτάξει. Τον παραλογισμό της σύγχρονης πραγματικότητας να τους κάνει κομμάτι του. Λεφτά. Δόξα. Αναγνώριση. Παιδιά. Σκυλιά. Γατιά. Έγγαμος βίος. Αστικές συγκεντρώσεις. Η ζωή μας. Η ζωή τους…

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέξανδρος Τσίτσος
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αλέξανδρος Τσίτσος, Βιολέττα Σταύρακα
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αλέξανδρος Τσίτσος

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κυψελη Τόπος Αλλού
Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων

2108656004

«Στη μοναξιά της τσιμεντένιας ζούγκλας» στο Θέατρο Τόπος Αλλού
«Στη μοναξιά της τσιμεντένιας ζούγκλας» στο Θέατρο Τόπος Αλλού
από 04/03/2024 έως 30/04/2024

κάθε Δευτέρα, Τρίτη 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15 € (κανονικό), 12 € (προπώληση), 10 € (ατέλειες, άνεργοι, φοιτητικό)