Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Ελληνικο

«Τούνδρα» στο Rabbithole

Διάρκεια: 90'
«Τούνδρα» στο Rabbithole
© Άσπα Κουλύρα

“Τούνδρα”

Ένας αγώνας επιδόσεων.

Ένα παιχνίδι ενοχών με μπόλικο μαύρο χιούμορ που σου παίρνει το σπίτι...

Ένα εγκαταλειμμένο γραφείο στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη που ανήκει σε μεγάλη κτηματομεσιτική εταιρεία, είναι το σκηνικό που εκτυλίσσεται η υπόθεση του έργου, με πρωταγωνιστές τρεις υπαλλήλους της εταιρείας και τον εργοδότη τους τον Μπομπ. Τα τρία πρόσωπα και ο Μπομπ, σε μια αποκαλυπτική παρουσία/απουσία ανάμεσά τους, περνούν την τελευταία τους νύχτα στο εγκαταλειμμένο πλέον δωμάτιο σε έναν τόπο και χρόνο ακαθόριστο μα ταυτόχρονα οικείο, περιμένοντας την επόμενη μέρα.

Μετά το πέρας της οκταετούς παρουσίας  και σαρωτικής εκμετάλλευσης του μέρους που βρίσκονται, είναι η στιγμή του απολογισμού, της υπενθύμισης των σκοπών και στόχων της εργασίας τους και της βύθισης μέσα σε ένα αμοραλιστικό παιχνίδι επιδόσεων και επιβίωσης, λίγο πριν η εταιρεία μετακομίσει στον επόμενο τόπο, για να οργώσει "τη νέα γη της επαγγελίας" .

Μέσα από το βλέμμα του αφεντικού τους, το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα και η αλήθεια με την ψευδαίσθηση σε μια παράσταση/σχόλιο για την meta εποχή των συνθηκών διαβίωσης, διαμονής και επιβίωσης. 

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Τζαβάρας
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ματίνα Περγιουδάκη, Γιώργος Σίμωνας, Αναστασία Στυλιανίδη
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Σίμωνας

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Μεταξουργειο Rabbithole
Γερμανικού 20

2105249903

«Τούνδρα» στο Rabbithole
«Τούνδρα» στο Rabbithole
από 18/12/2023 έως 30/04/2024

κάθε Δευτέρα, Τρίτη 21:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 14€, Μειωμένο: 10€, Ατέλεια: 5€