Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Liberaj (Λίμπεραϊ)

Η ιστορία ενός δεκαεξάχρονου μαθητή που φτάνει πρόσφυγας από εμπόλεμη ζώνη σε μια μικρή πόλη κάπου στην κεντρική Ευρώπη. (ΚΝΩΣΟΣ)
Liberaj (Λίμπεραϊ)

Το νέο μιούζικαλ "Λίμπεραϊ" σε λιμπρέτο της Μαρίας Αθήνη και πρωτότυπη μουσική σύνθεση από τον Αντώνη Καρατζίκη ανεβαίνει για 4 παραστάσεις στις 10,11 & 12 Μαΐου στο θέατρο Κνωσός με τη συμμετοχή 100 και πλέον συντελεστών, ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών.

Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός δεκαεξάχρονου μαθητή που φτάνει πρόσφυγας από εμπόλεμη ζώνη σε μια μικρή πόλη κάπου στην κεντρική Ευρώπη και καταφέρνει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να τελειώσει το σχολείο χάρη στην αλληλεγγύη των συμμαθητών του.

Λίμπεραϊ σημαίνει «Ελεύθερος» στην Εσπεράντο, τη «γλώσσα της ελπίδας». Η αλληλεγγύη και η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων μπορούν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες να υπερβούν τις δυσκολίες, να ενταχθούν στο νέο περιβάλλον και να θριαμβεύσουν.

Στην παράσταση ακούγονται 24 νέα τραγούδια.

Πρωταγωνιστουν: Ραφαήλ Κριτούλης, Μαρία Κοσμάτου, Νίκος Ρουσσάκης, Πάνος Παταγιάννης, Βαγγέλης Παπατζανάκης, Γιώργος Μαντάς, Μυρσίνη Δόξα, Αναστάσιος Δεληγιάννης, Στέφανος Λούρος, Δημήτρης Αϊβαλιώτης. Συμμετέχουν: 12 μελές χορευτικό σύνολο, Choremus (χορωδία εκπαιδευτικών μουσικής-διδασκαλία Φαίδρα Γιαννέλου), Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο (διδασκαλία Δημήτρης Καραβέλης), 15μελές μουσικό σύνολο (Τhe Athens Recording Orchestra)
Σκηνοθετης: Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη
Συγγραφεας: Χορογραφίες: Αναστάσιος Δεληγιάννης

Που παιζεται

Κνωσός
23/04 14:30
Greatest hits 358
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5