Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Pocket Stories

Ειδος: Ελληνικό
Ιστορίες τσέπης με το χιούμορ και την ειρωνεία να στέκονται σταθεροί σύμμαχοι της όλης σκηνικής διαδρομής, τονίζοντας οτι η ζωή είναι μια μεγάλη φαρσοκωμωδία. (ΑΛΜΑ)
Pocket Stories

Μια σκηνική σύνθεση περιπλάνησης-ξενάγησης στα ανθρώπινα, με πρωταγωνιστές ήρωες μικρούς και οικείους, βαρετούς και ξεχωριστούς μαζί, τραγικούς και κωμικούς την ίδια στιγμή.

Ιστορίες σύντομες και ηχηρές, που με αφορμή μικρές στιγμές της καθημερινότητας, θα φωτίσουν το φθαρτό, ηττημένο και αδύναμο κομμάτι μας υπενθυμίζοντας την παράλογη φύση της ύπαρξης μας. Παράλληλα το σήμερα -μέσα από documentary στοιχεία και υλικό προσωπικών εξομολογήσεων - έρχεται να υπενθυμίσει τον αέναο κυκλο της ανθρώπινης ύπαρξης και να συνδεθεί με τον απόηχο του παρελθόντος.Έτσι αυτό το απαράμιλλα οικείο "στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι" λειτουργεί ως κοινός τόπος αναφοράς και κατάθεσης καταρρίπτοντας χρονικά και λογικά όρια.

Ένα νεαρό κορίτσι νυστάζει αλλά οι εξαντλητικές συνθήκες ζωής του δεν του επιτρέπουν ούτε αυτό, το δικαίωμα στον ύπνο. Ένας άντρας στήνει μια ιστορία τρόμου μέσα στο μυαλό του χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα. Ένα ζευγάρι ελπίζει πως έχει κερδίσει το λαχείο αλλά η απόλυτη χαρά μετατρέπεται ξάφνου σε εφιάλτη. Μια νεαρή κοπέλα και ένας νεαρός άντρας εγκλωβίζονται σε μια σχέση ρουτίνας και ανελευθερίας δίχως περιθώρια διαφυγής.

Ιστορίες τσέπης με το χιούμορ και την ειρωνεία να στέκονται σταθεροί σύμμαχοι της όλης σκηνικής διαδρομής, τονίζοντας οτι η ζωή είναι μια μεγάλη φαρσοκωμωδία, ένας κλαυσίγελος ασταμάτητος και αδυσώπητος μαζί.

Πρωταγωνιστουν: Αθανασία Αγοράκη, Γιούλη Καρναχωρίτη, Ιφιγένεια Μακρή, Μυρτώ Πανάγου
Σκηνοθετης: Μυρτώ Πανάγου με τη βοήθεια του θιάσου

Που παιζεται

Άλμα
Από 19/03 έως 26/03
κάθε Τρίτη, κάθε Τετάρτη 20:00
€12, 10
Μίλα μου βρώμικα 356
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5