Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Δες το θετικό + Μωρό

Ειδος: Stand-up Comedy
Ένα stand up comedy show για τις μικρές λεπτομέρειες που μας ενώνουν. (ΑΚΡΟΠΟΛ)
Δες το θετικό + Μωρό

Ο Λάμπρος Φισφής, στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής, υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας. Ενώ, φέτος μας μυεί και στον κόσμο της πατρότητας με νέα κείμενα για τις εμπειρίες ενός νέου πατέρα. 

Αν ψάχνετε το νόημα της ζωής. Αν θέλετε να συγκινηθείτε. Αν σας αρέσει να φεύγετε από το θέατρο σοφότεροι... Αυτή η παράσταση δεν είναι για εσάς

Αν καρφώνετε 36 πατάτες σε μια πιρουνιά. Αν σας παίρνει 40 λεπτά να μπείτε στη θάλασσα. Αν τρομάζετε με τη γιαγιά έξω από την τουαλέτα του κλαμπ. Αν όταν βάζετε ηλεκτρική σας αντιστέκεται πάντα ένα σκουπιδάκι. Αν αγοράσατε οικολογικές λάμπες και πλέον ζείτε στο σκοτάδι. Αν θα ψηφίζατε νόμο κατά της άσπρης κάλτσας στο σεξ. Αν μετά από μεσημεριανό ύπνο έχετε hangover. Αν έχετε να πιείτε τεκίλα από το 1996. Αν θεωρείτε ότι τα ΙΚΕΑ είναι φτιαγμένα από εξωγήινους. Αν νιώθετε ηδονή όταν κάποιος σας ξύνει στην πλάτη. Αν έχετε κάνει διακοπές σε rooms to let Καλλιόπη. Αν κλαίτε όταν τραβάτε μια τρίχα από τη μύτη. Αν πιστεύετε ότι η Όλγα Τρέμη είναι σκληρό ναρκωτικό. Αν άλλαξε ο κόσμος σας όταν πρωτοφάγατε lucky cap. Αν δεν ξέρετε τι είναι ο συριγμός των ferry boat. Αν θέλετε να περάσετε ένα βράδυ γελώντας... Αυτή η παράσταση είναι για εσάς!

Πρωταγωνιστουν: Λάμπρος Φισφής
Σκηνοθετης: Αλέξανδρος Ρήγας
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5