34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Κατσούρμπος: Αγάπη και πάθος για την κρητική παράδοση

Το θρυλικό εστιατόριο που έβαλε στον χάρτη της αθηναϊκής γαστρονομίας την κρητική κουζίνα το 2005, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να υπηρετεί και να τιμά την παράδοση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατσούρμπος
Κατσούρμπος
Κατσούρμπος
Κατσούρμπος
Κατσούρμπος
Κατσούρμπος
Κατσούρμπος

Κατσούρμπος: Η κρητική κουζίνα στα καλύτερά της

Το θρυλικό εστιατόριο που έβαλε στον χάρτη της αθηναϊκής γαστρονομίας την κρητική κουζίνα το 2005, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να υπηρετεί και να τιμά την παράδοση. Εδώ, στον ιδιαίτερα καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο του με τις καλλιτεχνικές πινελιές, θα απολαύσετε αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, σαν αυτές που δοκιμάσατε σε κάποιο σας ταξίδι στην Κρήτη και σας έμειναν αξέχαστες. Με πρώτες ύλες προσεκτικά διαλεγμένες από μικρούς παραγωγούς της Κρήτης, φρέσκα κρέατα, κρητικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο, κρητικά τυριά, χειροποίητα ζυμαρικά και αληθινό ψωμάκι, το κάθε πιάτο μετατρέπεται σε μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία! 

Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το φημισμένο τσιγαριαστό αρνάκι με θυμάρι, το εξαιρετικό αρνάκι με σταμναγκάθι αυγολέμονο, το διάσημο γαμοπίλαφο με ζυγούρι και στακοβούτυρο, αυθεντικούς χοχλιούς μπουμπουριστούς, τα χανιώτικα κάστανα στιφάδο με τη βαθιά νοστιμιά, τη χειροποίητη πίτα με χόρτα και ξινομυζήθρα που βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για οποιαδήποτε πίτα φάτε στο μέλλον. Σημειώστε ακόμη ότι ενόψει χειμώνα στο μενού θα προστεθούν και νέα πιάτα, πάντα τιμώντας την κρητική παράδοση, σαν την ανεπανάληπτη κοκκινιστή αίγα με χοντρά μακαρόνια, αλλά και τη μοσχαρίσια κοιλιά κοκκινιστή με κολοκυθάκια.

Κι όπως λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι του Κατσούρμπου, που είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, «πίσω από μια επιτυχημένη συνταγή λέγεται ότι κρύβεται η αγάπη και το πάθος από αυτόν που τη μαγειρεύει. Αυτή είναι και η αποστολή μας. Να προσφέρουμε καθημερινά κρητικές γνήσιες συνταγές, απλόχερα, με αγάπη και πάθος».

Βραβείο: Ο Κατσούρμπος απέσπασε φέτος μια ξεχωριστή διάκριση από το Triopadvisοr Travellers’ Choice, καθώς συμπεριελήφθη στην κορυφή του 10% των καλύτερων εστιατορίων του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ