34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Amber Athens: Καλόγουστο και φιλόξενο, είναι το νέο σου στέκι στο κέντρο όλες τις ώρες της ημέρας

Ένα αληθινό στολίδι στην καρδιά της Αθήνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Amber Athens
Amber Athens
Amber Athens
Amber Athens

Amber Athens: Ιδανική επιλογή για ένα lunch break από τα ψώνια, τη βόλτα ή τις δουλειές στο κέντρο, με το μενού να έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Τζίμας

Το όνομά του σημαίνει «κεχριμπάρι» και πραγματικά το Amber Athens, το νέο all day resto bar της πόλης, είναι ένα αληθινό στολίδι στην καρδιά της Αθήνας. Ζεστό, ατμοσφαιρικό και κοσμοπολίτικο, το Amber Athens θα σας φιλοξενήσει από νωρίς το πρωί για έναν καλοφτιαγμένο καφέ, ένα τσάι ή ένα smoothie, που μπορείτε να συνοδεύσετε τέλεια με κάποια από τις εξαιρετικές επιλογές πρωινού.

Στην πάντα ζωντανή Κολοκοτρώνη, το Amber Athens αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα lunch break από τα ψώνια, τη βόλτα ή τις δουλειές στο κέντρο, με το μενού να έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Τζίμας (γνωστός μας από τα Stilvi, Chalet κ.ά.). Μαζί με τις λαχταριστές σαλάτες και τα ορεκτικά, δοκιμάστε εμπνευσμένα πιάτα όπως χταπόδι στιφάδο με μαυρομάτικα φασόλια, μυρωδικά και μαγιονέζα με μαύρο σκόρδο, γαρίδες με φάβα Σαντορίνης, παπαρδέλες με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού, όλα με τη συνοδεία κάποιας από τις καλά επιλεγμένες ετικέτες κρασιού. Όσο για το δείπνο, μην παραλείψετε να ζητήσετε κάποιο από τα steak που εδώ στο Amber ξεχωρίζουν για τις κοπές αλλά και την ποιότητά τους: Flap steak, Rib eye ή Strip loin. Και για το τέλος, επιλέξτε το γλυκό που όλοι προτιμάνε: brownie tiramisu tower με sorbet φράουλας και sauce σοκολάτας γάλακτος – απλά αξέχαστο!

Να θυμάστε ότι το Amber Athens αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση και για βραδινή έξοδο, καθώς διαθέτει ενημερωμένη κάβα και πλούσιο κατάλογο signature cocktails, που «ντύνονται» μουσικά με ακούσματα απ’ όλο τον κόσμο που επιλέγουν καθημερινά οι djs.

Extra tip: Όσοι αγαπάτε το σούσι, εμπιστευτείτε το sushi bar, με κλασικές και πρωτότυπες προτάσεις, φτιαγμένες από άριστες πρώτες ύλες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου