34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Tokyo Joe: Ιαπωνική κουζίνα επιπέδου με λαχταριστούς εξωτικούς συνδυασμούς

Αξίζει να ανακαλύψεις τα πάντα ένα προς ένα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tokyo Joe
Tokyo Joe
Tokyo Joe
Tokyo Joe
Tokyo Joe
Tokyo Joe

Στο Tokyo Joe για εκλεπτυσμένη παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα

«There is sushi and then there is Tokyo Joe sushi» λένε όσοι το έχουν γευτεί. Ο μοντέρνος τους χώρος με τη minimal αισθητική, τα ιδιαίτερα vibes και τη μοναδική διακόσμηση σε ταξιδεύουν νοητά στην Ιαπωνία. Τόσο στην Αθήνα, στο Κολωνάκι, τη Γλυφάδα, τη Βουλιαγμένη –εκεί με θέα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα–, όσο και στη Μύκονο, τις Σπέτσες και τα Χανιά, το μενού του Tokyo Joe σχεδιάστηκε από σεφ εστιατορίων παγκόσμιας κλάσης και προσφέρει εκλεπτυσμένη παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα, προσφέροντας τη γεύση και την εμπειρία του πραγματικού σούσι.

Αξίζει να ανακαλύψει και να γευτεί κανείς ένα προς ένα, το mixed carpaccio με ποικιλία ψαριών, τα κλασικά maki, τα special nigiri, τα tempura στα ορεκτικά όπως η rock shrimps tempura, το Bao buns που άλλο σαν αυτό δεν θα έχεις δοκιμάσει, τα γευστικά ceviche, τις ολόφρεσκες σαλάτες, καθώς και τα signature sushi rolls που προσφέρει ο κατάλογος με γεύσεις μοναδικές και συνδυασμούς μαγικούς όπως το Tokyo Joe Tiger Roll με tempura γαρίδα, σολομό, λαβράκι, αγγούρι, αβοκάντο με teriyaki σως, όλα τους φτιαγμένα με μαεστρία και με ολόφρεσκα υλικά. Οι αγαπημένες επιλογές των sushi lovers είναι το Wasabi Creamy Dragon Roll, με γαρίδες τεμπούρα, τυρί Philadelphia, μάνγκο και αβοκάντο, καθώς και το Salmon Teriyaki Shrimp με γαρίδα τεμπούρα, red massago, σολομό, σάλτσα teriyaki και chili mayo.

Μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις τα noodles, καθώς και για εκείνους που δεν είναι φαν του σούσι υπάρχουν πολλές επιλογές που θα ξετρελάνουν τον πελάτη όπως το beef tenderloin, το μοσχάρι φιλέτο με teriyaki sauce που προσφέρεται με ρύζι.Για τους λάτρεις των γλυκών, τα Bao chocolate με ξελιγωτική μυρωδιά ανήκουν στις must try επιλογές. Εnjoy the moment με δροσιστικά signature cocktails όπως το speciality Tokyo Joe Cocktail, εκλεκτές ετικέτες κρασιών ή το γευστικό παραδοσιακό σάκε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναέρθεις σύντομα! Και όποιος δεν ήταν λάτρης του σούσι σίγουρα θα γίνει!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ