34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

TGI Fridays™: Τι σημαίνει Fridays™ Feeling;

Οι νέες γευστικές προτάσεις και τα signature cocktails των TGI Fridays™ σε βοηθούν να το ανακαλύψεις…

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TGI Fridays™
TGI Fridays™
TGI Fridays™

TGI Fridays™: Εδώ κάθε μέρα είναι Παρασκευή, και μάλιστα μια πεντανόστιμη Παρασκευή

Δύο πράγματα κάνουν ένα μαγαζί να είναι στέκι: 1. Το πώς νιώθεις μέσα σε αυτό και 2. Το πόσο νόστιμο είναι αυτό που προσφέρει. Να γιατί τα TGI Fridays™ είναι το στέκι μας τόσα χρόνια τώρα. Γιατί εδώ κάθε μέρα είναι Παρασκευή, και μάλιστα μια πεντανόστιμη Παρασκευή! Έτσι κι εμείς, μόλις μάθαμε ότι έκαναν την εμφάνισή τους τα νέα λαχταριστά πιάτα, τρέξαμε να τα δοκιμάσουμε! Και να τι ανακαλύψαμε…

Ας αρχίσουμε από τα αγαπημένα bowls, που ήδη έχουν κάνει χαμό χάρη στη μεγάλη τους νοστιμιά, αλλά και στη διατροφική τους ισορροπία. Αυτή τη σεζόν, η κατηγορία των bowls εμπλουτίζεται με το νέο, πολύχρωμο Mexican Bowl, δηλαδή το τέλειο mix με φέτες αβοκάντο, κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, λαχταριστό Spanish rice, pico de gallo, Creamy Chipotle Coleslaw και Aioli Sriracha, όπου μπορείς επιπλέον να προσθέσεις την πρωτεΐνη της επιλογής σου. Παραμένουμε στο Μεξικό για να δοκιμάσουμε τα αγαπημένα chicken fajitas που έρχονται στο τραπέζι μας καυτά μέσα στο μαντεμένιο τους σκεύος, πάνω σε ένα στρώμα από σοταρισμένα κρεμμύδια, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, αλλά και τα Steak fajitas με τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας που ψήνεται στη σχάρα. Εννοείται ότι δεν γίνεται να επιστρέψεις από αυτό το ταξίδι στο Μεξικό, χωρίς μία τουλάχιστον μπουκιά από τα φοβερά burritos (σ.σ. το veggie, με ισπανικό ρύζι, μείγμα τυριών, pico de gallo, iceberg, κόκκινα φασόλια, και guacamole, αλλά το chicken burrito με κοτόπουλο σχάρας είναι τα δικά μας αγαπημένα!).

Αν τώρα ψάχνεις το τέλειο συνοδευτικό για το cocktail σου, απλώς ζήτα τα Dynamite Shrimps, τις τραγανές γαρίδες πανέ με Pineapple Pico de Gallo κι ελαφρώς πικάντικη Boom Boom sauce, αλλά και τα απίστευτα τραγανά Chili Nachos με λαχταριστό Chili Con Carne, λιωμένο Queso Cheese sauce και αυθεντικό pico de gallo!

Φυσικά δεν γίνεται να μιλάμε για τα TGI Fridays™, χωρίς να αναφερθούμε σε αυτά τα εκπληκτικά burgers! Μα τι τα κάνει τόσο νόστιμα τέλος πάντων; Θα σας πούμε: πρώτα απ’ όλα είναι το φρέσκο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα ή μπαχαρικά. Έπειτα το αφράτο ψωμάκι brioche που παρασκευάζεται καθημερινά χωρίς καθόλου συντηρητικά, τα φρέσκα λαχανικά, οι χειροποίητες σος, έρχονται να απογειώσουν το burger και να το κάνουν αυτό που είναι: αξέχαστα νόστιμο! Δοκίμασε το Texan Cowboy (με μοσχαρίσιο burger, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σοτέ, grilled balsamic onions, Swiss, τραγανά frizzled onions και Au Jus sauce) ή το Truffle Parmesan Burger (με καπνιστό gouda, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce) και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε…

Όλα αυτά τα συνοδεύεις (φυσικά) με τα μοναδικά signature cocktails που τόσο καλά ξέρουν να ετοιμάζουν οι έμπειροι bartenders των TGI Fridays™. Λαχταράς μία κλασική γεύση σαν εκείνη που έχει η TGI Fridays™ Classic Margarita ή μήπως αυτό που θες είναι οι πικάντικες νότες της Spicy Pineapple Margarita; Μήπως προτιμάς να ταξιδέψεις στις ακτές της Καραϊβικής με το φρουτώδες Tropical Island (Absolut Vodka, Beefeater London Dry Gin, φρέσκος χυμός λεμονιού, lime, passion fruit); Ό,τι κι αν διαλέξεις είναι σίγουρο ότι τα χαμόγελα γρήγορα θα εξελιχθούν σε γέλια… Αυτό σημαίνει Fridays™ Feeling!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ