34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Cultivos, η Κυψέλη απέκτησε το νέο της στέκι

Έχει ταιριάξει απόλυτα με τον αστικό χαρακτήρα της γειτονιάς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CULTIVOS, η Κυψέλη απέκτησε το νέο της στέκι
CULTIVOS, η Κυψέλη απέκτησε το νέο της στέκι
CULTIVOS, η Κυψέλη απέκτησε το νέο της στέκι
CULTIVOS, η Κυψέλη απέκτησε το νέο της στέκι

Στο φιλόξενο και ζεστό Cultivos, θα απολαύσετε και εξαιρετικό brunch, το οποίο σερβίρεται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πάντα με έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης.

Σε μία από τις πιο ζωντανές γωνιές της πόλης, δίπλα στη δημοτική αγορά της Κυψέλης, το Cultivos, αν και δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμη (άνοιξε στις 25 Μαρτίου), μοιάζει σαν να ήταν από πάντα στο ίδιο σημείο έτσι που έχει ταιριάξει απόλυτα με τον αστικό χαρακτήρα της γειτονιάς. Πρώτα απ’ όλα θα λατρέψετε τον καφέ του! Καφές ανώτερης ποιότητας από την taf, φερμένος από μεμονωμένες φάρμες, καθώς οι άνθρωποι του Cultivos έρχονται σε απευθείας επαφή με παραγωγούς, προσφέροντάς μας βραβευμένες specialty ποικιλίες με ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά.
Στο φιλόξενο και ζεστό Cultivos, θα απολαύσετε και εξαιρετικό brunch, το οποίο σερβίρεται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πάντα με έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης. Πιάτα με αυγά σε διάφορες εκδοχές, ανοιχτά τοστ, γλυκά pancakes, vegan προτάσεις, αλλά και διάφορα σνακ, πεντανόστιμα και φρεσκότατα όλα τους, καθώς ετοιμάζονται καθημερινά εδώ, στην κουζίνα τους.
Ιδανικό για μια αναγκαία απογευματινή ανάσα μετά τη δουλειά ή ως αφετηρία πριν από τη βραδινή έξοδο, το Cultivos προτείνει και μια εξαιρετική λίστα cocktails, κλασικών αλλά και signatures, ενώ θα βρείτε και επιλογές σε υπέροχα coffee cocktails.
Extra tip: Να ανακαλύψετε οπωσδήποτε την αυλή του, είναι η πιο όμορφη και urban αυλή της πόλης!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ