34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Tekila: Λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο στη στοά της Κολοκοτρώνη

Εδώ θα βρεις όλες τις αγαπημένες σου μεξικάνικες γεύσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tekila
Tekila
Tekila
Tekila
Tekila

Tekila, ένα εστιατόριο με ύφος και γεύσεις Μεξικού στην καρδιά της Αθήνας

Πριν ένα χρόνο, μιλούσαμε για τη νέα άφιξη με την εξωτική αύρα στην καρδιά της Αθήνας, σήμερα μιλάμε για ένα από τα πιο hot και αγαπημένα points του κέντρου. Στην Κολοκοτρώνη, στην είσοδο της στοάς Μπολάνη, ήρθε για να μας ταξιδέψει το Tekila, ένα εστιατόριο με ύφος και γεύσεις Μεξικού. Ζεστά χρώματα, ξύλο, εντυπωσιακές τοιχογραφίες και πολλά φυτά συνθέτουν τη διακόσμηση μιας cocina y cocteleria με τα όλα της που έχει τραπεζάκια στον πεζόδρομο για να απολαμβάνεις τις γλυκές αθηναϊκές βραδιές και μια μεγάλη μπάρα που σε καλεί να ανακαλύψεις τα κοκτέιλ της. 

Στο Tekila, ανοιχτό από νωρίς το πρωί, θα βρεις όλες τις αγαπημένες σου μεξικάνικες γεύσεις, όπως nachos, burritos, tacos, quesadillas, δημιουργικές επιλογές σε σαλάτες και tacos, fajitas που αχνίζουν στο μαντέμι, al pastor με αυθεντική μεξικάνικη συνταγή καθώς και παραδοσιακά γλυκά. Ξεχωρίζει η argentina grilleria με κρέατα και κιμά από βοοειδή Black Angus που παράγονται στην Αργεντινή σε φάρμα με οικογενειακή παράδοση ενός αιώνα και με εκτροφή φιλική προς το περιβάλλον. Δοκίμασε οπωσδήποτε τον μεξικάνικο γύρο με tortilla, pico de gallo, sour cream και ανανά, τις veggie quesadillas και την crema catalana με κρούστα καβουρδισμένης καραμέλας σε sous vide.

Στη μεγάλη μπάρα στο εσωτερικό μπορείς να συνεχίσεις τη βραδιά σου απολαμβάνοντας μια πλούσια λίστα από ποτά και κοκτέιλ που δημιουργούν οι έμπειροι και ταλαντούχοι bartenders του Tekila. Παραδοσιακές αλλά και αποκλειστικές συνταγές κοκτέιλ που συνοδεύουν τα μουσικά DJ sets που πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή φτιάχνοντας τις ιδανικές συνθήκες για διασκέδαση μέχρι αργά τη νύχτα. «Ας μην πάρουμε και τέταρτο κοκτέιλ», δεν είπε ποτέ κανένας στο Tekila. Βρίσκεσαι άλλωστε στην καρδιά της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας και στον πιο hype δρόμο του κέντρου.

Σημείωσε ακόμη ότι στον πρώτο όροφο βρίσκεται το Tekila Loft, με το ίδιο ύφος και διακόσμηση, που περιμένει όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πιο ιδιωτικές συγκεντρώσεις, όπως εταιρικά events ή εορταστικά πάρτι με φίλους – πάντα με το ιδανικό pairing φαγητού και κοκτέιλ με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ