- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Omnivore: Fine dining, brunch και ωραία cocktails στην πιο ζωντανή πλατεία του κέντρου
Ένα all day bar restaurant – πραγματικό «στέκι»
Omnivore: Ανοιχτά από νωρίς το πρωί με πρωινό, brunch και lunch, μέχρι αργά το βράδυ με fine dining γευστικές δημιουργίες.
Ίσως είναι το υπέροχο ιστορικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται, ίσως η κλασική κομψότητα με τη minimal αισθητική που αποπνέει ο χώρος μπαίνοντας, ή ίσως ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ένα all day bar restaurant – πραγματικό «στέκι», που κάνουν το Omnivore ακαταμάχητο. Στο Omnivore (που είναι μέλος του Ομίλου Καστελόριζο και το όνομά του στα λατινικά σημαίνει «παμφάγο»), ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Καφαλούκος έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μενού μεσογειακής κουζίνας με μια fusion προσέγγιση. Ανοιχτά από νωρίς το πρωί με υπέροχο πρωινό, brunch και lunch, το Omnivore προσφέρει έναν πλούσιο value for money κατάλογο πιάτων με πολλές healthy, vegetarian και vegan επιλογές. Ξεχωρίζουν τα χειροποίητα ψωμάκια και τα αυγά που μαγειρεύονται με όλους τους τρόπους, ενώ στα must είναι το Greek Croque Madame με αυγά μάτια, απάκι, γραβιέρα και στάκα αλλά και τα ραβιόλια παντζαριού με γέμιση φάβας, πέστο δυόσμου, φιστίκι Αιγίνης και πιπέρι ελληνικού καφέ. Από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ μπορείς να απολαύσεις τις fine dining γευστικές δημιουργίες του – σημείωσε το rib eye βιολογικής εκτροφής με βούτυρο cafe de paris και ψητά λαχανικά γλασαρισμένα με μέλι, όπως και το χοιρινό κοντοσούβλι με σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης. Ανέβασε την απόλαυση στα ύψη μαζί με ένα ποτήρι κρασί από την πλούσια σε ελληνικές και διεθνείς ετικέτες wine list ή με κάποιο από τα εξαιρετικά κοκτέιλ.