34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Iguazu: Εκεί που χτυπάει η καρδιά της αθηναϊκής νύχτας

Welcome to the jungle

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Iguazu
Iguazu
Iguazu
Iguazu

Iguazu: Ανοιχτά από το πρωί με αρωματικό καφέ, υπέροχο brunch και τρομερά πιάτα που έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Παρίκος

Τον τελευταίο χρόνο, το Iguazu κατάφερε όχι μόνο να φέρει αέρα τροπικής ζούγκλας στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να μας μυήσει σε νέες γευστικές απολαύσεις. Το μενού που έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Παρίκος ξεκινάει από το πρωί με αρωματικό καφέ, υπέροχο brunch και τρομερά πιάτα –όπως τα bao-ban με κοτόπουλο και μαγιονέζα habanero ή το καρπάτσιο μοσχάρι με βινεγκρέτ τρούφας, πίκλα μουστάρδας και blue cheese. Καθημερινά σερβίρεται και το brazilian sushi, ένας ιδιαίτερος συνδυασμός ιαπωνικών και βραζιλιάνικων γεύσεων που σε εκπλήσσει ευχάριστα, ενώ η λίστα των κρασιών περιλαμβάνει δεκάδες ελληνικές, αργεντίνικες και χιλιανές ετικέτες για να διαλέξεις.

Τώρα, όμως, το Iguazu αλλάζει το τοπίο και της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης με τα θεματικά του πάρτι κάθε Τετάρτη (23.00), Παρασκευή (23.30) και Σάββατο (23.30), με DJ sets από τους καλύτερους guest DJs της Αθήνας. Το Iguazu ανεβάζει στα decks αγαπημένα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως ο Manolaco, ο IMANU, ο Lannka (Scorpios Mykonos) και εμείς το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να κλείσουμε μια θέση στη «ζούγκλα» και να απολαύσουμε τη βραδιά παρέα με τα ξεχωριστά κοκτέιλ των ταλαντούχων bartenders του. Welcome to the jungle. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ