34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ε/Γ Ταξιδεύοντας: Τα αμέσως πιο φρέσκα κολυμπάνε στη θάλασσα!

H ποιότητα είναι το άλφα και το ωμέγα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ε/Γ Ταξιδεύοντας
Ε/Γ Ταξιδεύοντας
Ε/Γ Ταξιδεύοντας
Ε/Γ Ταξιδεύοντας
Ε/Γ Ταξιδεύοντας
  • Πλάτωνος 72
  • 2104324368

Ε/Γ Ταξιδεύοντας: Ποιότητα στα ψαρικά, με όλα τα φρέσκα της θάλασσας να φτάνουν καθημερινά εδώ.

Είκοσι χρόνια λαμπερής ιστορίας έχει γράψει το φημισμένο Ε/Γ Ταξιδεύοντας, και πραγματικά μας ταξιδεύει στα καλύτερα της θάλασσας. Έχοντας συνεργασίες, που με τα χρόνια έγιναν γερές φιλίες, με ψαράδες και καπεταναίους, τα δύο εστιατόρια Ε/Γ Ταξιδεύοντας, σε Κερατσίνι και Νέα Ερυθραία, έχουν ανεβάσει την ψαροφαγία σε άλλα επίπεδα.

Στο Ε/Γ Ταξιδεύοντας η ποιότητα είναι το άλφα και το ωμέγα. Ποιότητα στα ψαρικά, με όλα τα φρέσκα της θάλασσας να φτάνουν καθημερινά εδώ, αλλά και σε όλα τα προϊόντα που έρχονται από κάθε γωνιά της ελληνικής γης, εξασφαλίζοντας την άφθαστη ποιότητα αλλά και στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς. Τα πιάτα ημέρας είναι όλα τους βασισμένα στην εποχικότητα, ενώ τα ψάρια (αυτά είναι της… ώρας), μπορούν να συνδυαστούν με βιολογικά όσπρια, δημιουργώντας ένα αναπάντεχα γευστικό αποτέλεσμα. Και, φυσικά, στο Ε/Γ Ταξιδεύοντας θα βρείτε ποιότητα και στη φιλοξενία. Πραγματικά θα σας προσέξουν σαν να είστε οι καλοί τους φίλοι κι εσείς θα νιώσετε καλεσμένοι σε οικογενειακό τραπέζι.

Συναγρίδες, σφυρίδες, μπαρμπούνια, φαγκριά, ροφούς, τσιπούρες, σκορπίνες, κουτσομούρες, λούτσους, μπακαλιάρους, μελανούρια, ό,τι καλό βγάλει η ψαριά της ημέρας, όλα τα νόστιμα της θάλασσας θα τα βρείτε εδώ, μαγειρεμένα με αυθεντικές συνταγές και σεβασμό στην παράδοση. Κοντά σ’ αυτά, καλαμάρια, γαρίδες, καραβίδες, αστακοί, αλίπαστα και καπνιστά, όπως λακέρδα και παστουρμάς θαλάσσης, σεβίτσε και καρπάτσιο με ψάρι ημέρας, ψάρια τηγανητά και μαγειρευτά, φοβερή γαριδομακαρονάδα, προτάσεις που ενθουσιάζουν και τους πιο δύσκολους και μερακλήδες ψαρολάτρες. Από το τραπέζι δεν θα λείψουν οι πεντάφρεσκες σαλάτες, τα χόρτα, τα βραστά λαχανικά, η πράσινη σαλάτα εποχής, η χωριάτικη, αλλά και τα νόστιμα ορεκτικά όπως η φάβα, η ψητή μελιτζάνα, τα ντολμαδάκια. Κι όλα αυτά, συνοδεία τσίπουρου, ούζου ή κρασιού, όλα τους επιλεγμένα και σε μεγάλη ποικιλία, που θα απογειώσουν κάθε θαλασσινή σας γεύση.

  • Πλάτωνος 72
  • 2104324368

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ