Tο Μαύρο Πρόβατο του Press Café: Ένα success story που θεριεύει με τα χρόνια
Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι πρώτο στις επιλογές μας για φαγητό «έξω»
Tο Μαύρο Πρόβατο του Press Café: Προσεγμένη ελληνική κουζίνα με τις σύγχρονες και δημιουργικές πινελιές.
Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι πρώτο στις επιλογές μας για φαγητό «έξω». Η προσεγμένη ελληνική κουζίνα με τις σύγχρονες και δημιουργικές πινελιές, πιστή την ποιότητα των πρώτων υλών, η αγάπη για την παράδοση, η πρωτοτυπία και η ποικιλία συμβαδίζουν με τις εξαιρετικά προσιτές τιμές και κάνουν το Μαύρο Πρόβατο το «δικό μας» εστιατόριο. Και στα δύο του πόστα, το Παγκράτι και τα Μελίσσια (εκεί και με μεγάλο κήπο), πρωταγωνιστής είναι η ελληνική γεύση στα καλύτερά της! Διάλεξε κάποια από τις ολόφρεσκες σαλάτες, συνέχισε με πιτάκια Καισαρείας, κριθαρότο λαχανικών, χουνκιάρ μπεγεντί και για κυρίως πρόσθεσε το πεντανόστιμο αρνάκι που σιγοψήνεται μέχρι να γίνει λουκούμι και συνοδεύεται με κρητικό πιλάφι και πατάτες φούρνου. Η περιπλάνηση της γεύσης δεν σταματάει εδώ. Το Μαύρο Πρόβατο έχει πολλούς άσους κρυμμένους στο μανίκι: τα ωραία του κρασιά –χύμα ή ελληνικές ετικέτες από την ενημερωμένη λίστα εμφιαλωμένων–, τα πιο εκλεκτά αποστάγματα και τα καταπληκτικά του γλυκά όπως το μιλφέιγ μήλου και η τάρτα σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα, η δική μας αδυναμία. Το φιλικό και πάντα πρόθυμο προσωπικό, η ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου, αλλά και οι καλές τιμές σε «καλούν» να κάνεις το ξεχωριστό εστιατόριο του Παγκρατίου καθημερινό στέκι. Σε αυτό βοηθούν και οι συχνές εναλλαγές του μενού ανά εποχή για να μη βαρεθείς ποτέ. Πέρα από δική μας αγαπημένη πρόταση, να ξέρεις πως είναι και της Guardian αλλά και των New York Times και του Monocle. Εμπιστεύσου μας και δεν θα χάσεις!