60 στέκια που δεν χορταίνουμε στην Αθήνα

CORNELL: Μόλις ανακαλύψαμε το νέο spot της πόλης!

Φοβερός καφές, brunch και νόστιμες προτάσεις που μπορείς να συνοδέψεις με aperitivos και cocktails

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cornell_2.jpg
cornell_1.jpg
cornell_3.jpg
cornell_4.jpg
cornell_5.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

CORNELL: Το νέο talk of the town του Χολαργού

Το νέο all day στέκι της Αθήνας ακούει στο όνομα CORNELL και ήρθε για να ενώσει την παρέα σε έναν ευχάριστο χώρο με pop αισθητική, μοντέρνες πινελιές και funky διάθεση!
Παρότι είναι λίγος ο καιρός που έχει ανοίξει, έχει ήδη καταφέρει να γίνει το νέο talk of the town του Χολαργού, με τους «ντόπιους» αλλά και πολλούς Αθηναίους να συγκεντρώνονται εδώ από κάθε άκρη της πόλης. Η κίνηση ξεκινάει από το πρωί στον cozy και εντυπωσιακό χώρο του ο οποίος είναι γεμάτος φρεσκάδα, όμορφα χρώματα και μικρές χαριτωμένες vintage πινελιές που του δίνουν χαρακτήρα και φτιάχνουν μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Εκτός από το ζεστό περιβάλλον που σε κάνει να το επισκέπτεσαι ξανά και ξανά, το CORNELL έχει τον τρόπο να σε κρατάει κοντά του και με τις όμορφες προτάσεις του που καλύπτουν κάθε γούστο, διάθεση και όρεξη. Στους λάτρεις του καφέ προσφέρει τον περίφημο πλέον καφέ Area 51, στη συνέχεια υπάρχει το brunch με πολλές λιχούδικες αλλά και υγιεινές προτάσεις, αργότερα πολλοί είναι αυτοί που έρχονται να χαλαρώσουν μετά τη δουλειά αφού το καινούργιο, ζωντανό στέκι διαθέτει μεγάλη γκάμα σε aperitivos καθώς και καλές ετικέτες κρασιών.  Για όσους θέλουν να τσιμπήσουν κάτι νόστιμο ο κατάλογος προτείνει μια σειρά από πεντανόστιμα bao bans, tacos, flatbreads, ενώ για τους γλυκατζήδες υπάρχει το εντυπωσιακό millefeuille, το σοκολατένιο cheesecake αλλά και πολλά άλλα, πάντα φρέσκα γλυκά. Η φιλική και ενημερωμένη μπάρα θα φτιάξει για σένα και την παρέα σου τα πιο «ψαγμένα» cocktails, μ’ αυτά και με ωραίες μουσικές οι νύχτες κυλούν όμορφα στο Cornell…

*Extra tip για τους “work from home”. Tο CORNELL, με πολλές ήσυχες, φωτεινές γωνιές, μέσα στον όμορφο χώρο του ή έξω στη βεράντα του, είναι η τέλεια λύση για να πάρεις το λάπτοπ σου και να μεταφέρεις το «γραφείο» σου στην όμορφη γειτονιά του Χολαργού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ