60 στέκια που δεν χορταίνουμε στην Αθήνα

Ηachiko Sushi Tales & Cocktails, για εξαιρετικό σούσι και κοκτέιλ

Η αγαπημένη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων με καταστήματα στην Κηφισιά, το Ψυχικό, τη Γλυφάδα και τη Μύκονο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hatsiko_4.jpg
hatsiko_3.jpg
hatsiko_2.jpg
hatsiko_1.jpg
hatsiko_6.jpg
hatsiko_5.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ηachikô σερβίρουν αυθεντικές ιαπωνικές γεύσεις αλλά και ευφάνταστα cocktails με σαφή επιρροή από την Άπω Ανατολή.

Η αγαπημένη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων με καταστήματα στην Κηφισιά, το Ψυχικό, τη Γλυφάδα και τη Μύκονο. Το πρώτο που εντυπωσιάζει είναι η διακόσμηση, απλή και μίνιμαλ σε λευκό και μαύρο χρώμα, με το μάρμαρο και το μέταλλο να πρωταγωνιστούν. Και το επόμενο, είναι φυσικά τα ξεχωριστά πιάτα. 

Τα Ηachikô σερβίρουν αυθεντικές ιαπωνικές γεύσεις αλλά και ευφάνταστα cocktails με σαφή επιρροή από την Άπω Ανατολή. Εκτός από τα κλασικά rolls, τα sashimi και τα nigiri, τα Ηachikô προσφέρουν και signature sushi προτάσεις αλλά και πολλά νόστιμα κρύα και ζεστά ορεκτικά με αυθεντικές asian γεύσεις. Αξίζει να δοκιμάσετε το dragon Hachiko με χέλι, το Spicy quinoa roll uramaki με κινόα, πικάντικη καβουρόψιχα, τόνο και ροζ πιπέρι και το Rainbow roll, με λαβράκι, σολομό, τόνο, καβουρόψυχα και αβοκάντο. Δοκιμάστε επίσης κάποιο από τα new style nigiri αλλά και τα διάσημα πιάτα ιαπωνικής κουζίνας, όπως το Black Cod Miso ή το Tuna Yuzu Steak. 

Συνοδεύστε το φαγητό σας με ένα από τα signature cocktails, με έντονα ασιατικά στοιχεία και γεύσεις που ταιριάζουν ιδανικά με το μενού που θα επιλέξετε.

Λειτουργούν καθημερινά 12.30-00.30, μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία Ηachikô και από την άνεση του σπιτιού σας, καθώς όλα τα καταστήματα παρέχουν υπηρεσίες take away & delivery. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ