60 στέκια που δεν χορταίνουμε στην Αθήνα

Los Gatos: Cocina Latina στη Ρόμβης!

Aγαπηµένες γεύσεις της Λατινικής Αµερικής µε έντονες τις µεξικάνικες πινελιές

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
los_gatos_2_0.jpg
los_gatos_1_0.jpg
los_gatos_3_0.jpg
los_gatos_4.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Los Gatos στο κέντρο της πόλης είναι ένα νόστιμο ταξίδι στη λατινοαµερικάνικη κουλτούρα

Από τα στέκια που σου ανοίγουν την καρδιά, το Los Gatos βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σηµεία της πόλης, κοντά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, για µια επίσκεψη µετά το γραφείο, ανάµεσα στη βόλτα ή για µια ιδιαίτερη βραδινή έξοδο. Το Los Gatos εκτός από την καρδιά ανοίγει και… την όρεξη µε την υπέροχη κουζίνα του, η οποία προτείνει αγαπηµένες γεύσεις Λατινικής Αµερικής µε έντονες τις µεξικάνικες πινελιές. Φοβερά τα churasco και fajitas µε κοτόπουλο ή χοιρινό, τέλεια η paella, πεντανόστιµα τα burritos και χορταστικά, αλλά εξίσου εύγευστα είναι και µια σειρά από πιάτα όπως tacos, quesadillas, tortillas, enchiladas που σίγουρα θέλεις να τα δοκιµάσεις όλα!

Mπορείς βέβαια να απολαύσεις την ποικιλία τυριών και αλλαντικών η οποία περιλαµβάνει παλαιωµένα τυριά, αλλαντικά όπως προσούτο και Jamon iberico, τα οποία κόβονται εκείνη τη στιγµή και συνδυάζονται άψογα µε ένα από τα προσεκτικά επιλεγµένα κρασιά της λίστας, η οποία αριθµεί περίπου 60 ετικέτες ελληνικού και διεθνούς αµπελώνα.

Οι άνθρωποι του Los Gatos, ευγενέστατοι, φιλόξενοι, µε µεγάλη αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, έχουν φροντίσει και για όσους αγαπούν τα cocktails και τη sangria προτείνοντας margaritas και cocktails µε ρούµι. Ένα «ταξίδι» στη λατινοαµερικάνικη κουλτούρα ολοκληρώνεται µέσω των γεύσεων και των ήχων της salsa µουσικής. Καθηµερινά από τις 13.00 έως τις 02.00. Το Los Gatos  είναι value for money είτε για lunch break είτε για μια χαλαρή βόλτα µε φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου