60 στέκια που δεν χορταίνουμε στην Αθήνα

Six Seasons Kitchen: Το στέκι που μαγειρεύει με βάση τις εποχές

Το μενού του Six Seasons Kitchen αλλάζει 6 φορές τον χρόνο και φέρνει στο τραπέζι μας τη φρεσκάδα των εποχιακών προϊόντων

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
six_seasons_2_0.jpg
six_seasons_1.jpg
six_seasons_3.jpg
six_seasons_4_0.jpg

Six Seasons Kitchen: Νοστιμιές με ολόφρεσκα προϊόντα της κάθε εποχής

Αν δείτε στη λαϊκή του Χαλανδρίου δύο κοπέλες να περιεργάζονται τους πάγκους και να γνωρίζουν όλους τους πωλητές με το μικρό τους, θα είναι σίγουρα η Μαριάννα Μπόικου και η Κική Αγρίτη, τα δύο πρόσωπα «πίσω» από το πολύ ιδιαίτερο Six Seasons Kitchen της οδού Παράσχου στο Χαλάνδρι. Τεχνολόγος τροφίμων η Κική, σεφ με σπουδές στη Νέα Υόρκη η Μαριάννα, παρατηρώντας τη φύση γύρω τους αλλά και εντρυφώντας στο βιβλίο “Six Seasons: a new way with vegetables” του Joshua McFadden, άρχισαν να ξεχωρίζουν έξι εποχές, αντί για τις τέσσερις που όλοι ξέρουμε. Με αυτή τη φιλοσοφία χτίστηκε και το μενού του Six Seasons Kitchen, που εμπνέεται από την εποχικότητα, αλλάζει 6 φορές τον χρόνο και φέρνει στο τραπέζι μας τη φρεσκάδα των εποχιακών προϊόντων, σε πιάτα με μια έμφαση προς τον υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς τις μάλλον περιττές υπερβολές του.

Έτσι, λοιπόν, ό,τι σερβίρει το Six Seasons Kitchen είναι φρεσκοφτιαγμένο και σπιτικό, από τα muffins και τα αλμυρά biscuits, μέχρι το γλυκό ψωμί και την granola. Υπέροχα πρωινά, όπως granola με γιαούρτι και φρέσκα φρούτα, πεντανόστιμο brunch, σαν το διαχρονικό avocado toast με βιολογικά αυγά από τη Σπάρτη, lunch όπως σούπα καρότο/ginger που σερβίρεται με σπιτική λαδένια ή μια χορταστική frittata, αλλά και πολλά ακόμα νόστιμα, sandwiches, wraps, bowls, σούπες και πιάτα ημέρας.

Να απολαύσετε ακόμα κι έναν καλοφτιαγμένο speciality καφέ KUDU και μη διστάσετε να ρωτήσετε τη Μαριάννα και την Κική ό,τι θέλετε, φιλόξενες, ευγενέστατες με μια ατελείωτη αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, ακόμα και να τους προτείνετε κάποιο πιάτο βασισμένο στην εποχή. Και να συζητήσετε μαζί τους γύρω από την ερώτηση «Τι θα ήθελα να φάω;», καθώς από εκεί ξεκινούν όλα.

Ώρες λειτουργίας για Dine In ή Take Away: καθημερινά 08.00-17.00, Σάββατο 09.00-16.00. Delivery μέσω E-food και Wolt 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ