60 στέκια που δεν χορταίνουμε στην Αθήνα

Ivis 4, τo all day bar restaurant με υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου

Ένα ήρεμο καταφύγιο για τις στιγμές που θέλεις να ξεφύγεις από τη βουή της πόλης

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ivis_3_0.jpg
ivis_1_0.jpg
ivis_2_0.jpg
ivis_4_0.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ivis 4: Το καινούργιο all day bar restaurant με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου και τη φιλοσοφία του sharing style menu.

Φτέρες, μπανανιές και τα εντυπωσιακά «αυτιά του ελέφαντα», ένα φυτό που ευδοκιμεί στα βάθη της Ασίας. Το φως μπαίνει από την οροφή, λούζει την πλούσια βλάστηση και ενισχύει ακόμα περισσότερο την εντύπωση ότι βρίσκεσαι στην καρδιά ενός τροπικού κήπου. Το Ivis 4, το εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειο του ομώνυμου, ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου στου Ψυρρή, είναι ένα ήρεμο καταφύγιο για τις στιγμές που θέλεις να ξεφύγεις από τη βουή της πόλης απολαμβάνοντας κάτι πραγματικά νόστιμο ή πίνοντας ένα ωραίο cocktail. Το μενού έχει επιμεληθεί ο διάσημος σεφ Γιάννης Λουκάκος και χωρίζεται σε τρεις φάσεις: πρωινό-brunch, lunch και dinner. Η φιλοσοφία είναι ένα sharing style menu, που μπορεί να μοιραστεί ανάμεσα στην παρέα. Παρόλα αυτά θα συναντήσεις πιάτα τόσο νόστιμα, που δεν θα θες να μοιραστείς με κανέναν… Κάποια μόνο από αυτά είναι το τυλιχτό πιτάκι με σιγομαγειρεμένο κοτόπουλο, γραβιέρα και σάλτσα γιαουρτιού, τα μπουκατίνι με κοκκινιστό κοτόπουλο, ψητά ντοματίνια, φρέσκο θυμάρι και μυζήθρα, η Picanha Blanc Angus με πατάτες φούρνου και ανάμεικτη σαλάτα, το ψητό ταλαγάνι με σάλτσα από αποξηραμένα φρούτα, bacon και κουκουνάρι ή το φαλάφελ με κρέμα λιαστής ντομάτας, γιαούρτι με μυρωδικά, baby ρόκα και καβουρδισμένο σουσάμι. Για να μη μιλήσουμε καν για τη φοβερή μους από πραλίνα φουντουκιού με τραγανό μπισκότο βουτύρου και φρούτα του δάσους (αναστεναγμός)! 
Για να συνοδέψεις το γεύμα σου θα βρεις μια ενημερωμένη λίστα κρασιών αλλά και τα signature cocktails που βγάζει η δυνατή μπάρα. Ταξίδεψε στον κόσμο με το From Psyrri with Passion (vodka, πουρές passion fruit, lime, orgeat, σιρόπι εσπεριδοειδών), άλλαξε τη διάθεσή σου με το Ivis Flower Garden (τσίπουρο O/Purist, lime, γιασεμί, σιρόπι λεμονιού) και δοκίμασε ένα διαφορετικό και υπέροχο… ροζ Negroni! 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ