60 στέκια που δεν χορταίνουμε στην Αθήνα

Bufala Gelato: Το τέλειο παγωτό είναι απόλαυση για όλο τον χρόνο

Το παγωτό δεν έχει εποχές!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bufala_12.jpg
bufala_1.jpg
bufala_13.jpg
bufala_2.jpg
bufala_3.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Bufala Gelato: το βασίλειο του καλού παγωτού μετράει ήδη 11 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Έχει χαρακτηριστεί ως το βασίλειο του καλού παγωτού και όχι άδικα! Οι πρώτες άριστες εντυπώσεις δόθηκαν ήδη από τα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη κι έγινε talk of the town με την κάθοδό του στην Αθήνα! Σήμερα, τα Bufala Gelato μετρούν ήδη 11 καταστήματα και συνεχίζουν να μας παίρνουν το μυαλό κάθε μέρα, χειμώνα-καλοκαίρι, γιατί το παγωτό απλά… δεν έχει εποχές! Ο λόγος; Γιατί μας αρέσει πολύ και φυσικά γιατί είναι εξαιρετικό και πεντανόστιμο καθώς φτιάχνεται καθημερινά με φρέσκα υλικά σε κάθε ένα από τα καταστήματα Bufala Gelato.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει κανείς τι να πρωτο-προτείνει από τις υπέροχες γεύσεις που υπάρχουν εδώ, αλλά μια και πρέπει να κάνουμε μια αρχή, αυτή ας είναι το τέλειο παγωτό από 100% ελληνικό φρέσκο βουβαλινό γάλα, που ταιριάζει απίστευτα με τη βέλγικη σοκολάτα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα ικανό να καλύψει και τις πιο υψηλές προσδοκίες. Και, μάλιστα, χωρίς ενοχές, αφού το βουβαλινό παγωτό έχει 30% λιγότερη ζάχαρη, 40% περισσότερη πρωτεΐνη και 43% λιγότερη χοληστερόλη! Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς οι επιλογές συμπληρώνονται με Gelato από αγελαδινό γάλα σε πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων, ανατρέποντας όσα ξέραμε για το παγωτό.

Στα Bufala Gelato που καθημερινά σε κάθε ένα κατάστημα, παράγεται ολόφρεσκο παγωτό, τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ… Θα βρείτε τις πιο πρωτότυπες ιδέες και τρόπους σερβιρίσματος! Η απόλυτη crunchy φρεσκοψημένη bubble βάφλα σε βανίλια ή double chocolate με κομμάτια βέλγικης σοκολάτας θα σου μείνει αξέχαστη. Θα καταλάβεις γιατί τα Bufala Gelato είναι μοναδικά, όταν επιλέξεις τα Original Legendary Buffle Cone που σε ελευθερώνουν να συνεχίσεις τη βόλτα σου αφού θα πάρεις τη βάφλα σου στο χέρι! Ξέρουμε ότι σου ανοίξαμε την όρεξη τώρα, αλλά υπάρχει και συνέχεια: Θα λατρέψεις το φρεσκοψημένο χειροποίητο χωνάκι, στολισμένο με σοκολάτα ή πολύχρωμη τρούφα, ενώ δεν λείπουν τα φανταστικά pancakes και οι υπέροχες κρέπες για να απογειώσεις την απόλαυση!
Πλέον, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις ποιο από τα 11 καταστήματα Bufala Gelato –όλα τους σύγχρονα και με industrial πινελιές–, είναι κοντά σου, για να δεις το παγωτό με άλλο μάτι, όλο τον χρόνο!

Αθήνα Κηφισιά | Χαλάνδρι | Μοναστηράκι | Νέα Σμύρνη | Γλυφάδα | Βούλα | Βουλιαγμένη
Θεσσαλονίκη ONESALONICA Outlet Mall | Θέρμη πλατεία Παραμάνας και Λεωφόρο Νίκης 9 στο κέντρο | Πάτρα | Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ