- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έπρεπε: Στη Σαλαμίνα για πεντανόστιμο φαγητό και μουσικές βραδιές
Όλα εδώ είναι χειροποίητα και προσεγμένα στη λεπτομέρεια.
Στο Έπρεπε, στο Μπλε Λιμανάκι της Σαλαμίνας, για κρέας και ψάρι μπροστά στη θάλασσα.
Μόλις 15 λεπτά απ’ το λιμάνι της Σαλαμίνας, στο Μπλε Λιμανάκι βρίσκεται το μοναδικό Έπρεπε, ένα στέκι δίπλα στη θάλασσα γνωστό για τα πεντανόστιμα πιάτα του, τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και τις μουσικές βραδιές του – καθόλου τυχαίες οι πολύ καλές κριτικές που έχει στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Τώρα το καλοκαίρι θα το βρεις καθημερινά ανοιχτό, από το πρωί για καφεδάκι στον πεζόδρομο ή στις ξαπλώστρες του στην αμμουδερή παραλία ακριβώς μπροστά. Από το μεσημέρι και μετά θα στρωθείς στα τραπεζάκια του για να απολαύσεις υπέροχες προτάσεις τόσο σε κρέας όσο και σε ψάρι που ετοιμάζονται στην κουζίνα από καλούδια της αγοράς του νησιού.
Όλα εδώ είναι χειροποίητα και προσεγμένα στη λεπτομέρεια.
Μη χάσεις τις περίφημες βραδιές με λαϊκά και ρεμπέτικα που διοργανώνονται στον πεζόδρομο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Μπλε λιμάνι
Κοίμησης Θεοτόκου 16 Παραλία Σαλαμίνα, 2104685494
Fb: Έπρεπε
insta: EPREPEMPLELIMANAKI
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.