- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Πόλα Γουάιτ: Η επικίνδυνη πνευματική σύμβουλος του προέδρου Τραμπ
Δεν ξέρω τι πνευματικά θέματα έχει ο Τραμπ, αλλά το ότι αυτή η διαταραγμένη προσωπικότητα (ή αδίστακτη απατεώνισσα) τον συμβουλεύει είναι κάπως τρομακτικό
Μήπως δεν ειναι και τόσο καλή επιρροή για τον Ντόναλντ Τραμπ η πνευματικός του, Πόλα Γουάιτ;
Το πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι είναι οι μουλάδες του Ιράν φαντάζομαι οι περισσότεροι πια το έχουμε καταλάβει. Όταν στο σχολείο βάζεις μικρά παιδάκια να φωνάζουν «Θάνατος στην Αμερική», όταν έχεις διακηρυγμένο στόχο του κράτους σου την εξαφάνιση άλλων κρατών (με τα οποία ούτε καν συνορεύεις), όταν χρηματοδοτείς τρομοκρατικές οργανώσεις, όταν απαντάς σε μια επίθεση βομβαρδίζοντας εχθρούς και φίλους, είσαι επικίνδυνος όχι μόνο για τους πολίτες της χώρας σου αλλά και για όλο τον πλανήτη. Άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι όργανα του Θεού, και άρα ο θάνατος δεν είναι παρά η ευκαιρία να πάρουν την ανταμοιβή για τις υπηρεσίες τους, είναι πρόβλημα για κάθε λογικό ον της Γης (όπως και αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όργανα της Ιστορίας την οποία οφείλουν να κινήσουν). Και το κακό είναι ότι αυτή η πίστη δεν περιορίζεται στους φανατικούς του Ισλάμ.
Προφανώς (και ευτυχώς) δεν είναι το ίδιο, αλλά όσο να 'ναι είναι κάπως ανησυχητικό να βλέπεις τα βίντεο με την «πνευματική σύμβουλο» του Ντόναλντ του Τραμπ (την πνευματικό του δηλαδή), για χάρη της οποίας δημιούργησε το White House Faith Office (Γραφείο θρησκευτικών υποθέσεων του Λευκού Οίκου). Ευτυχώς οι ΗΠΑ δεν είναι Ιράν και ακόμα εκλέγουν τους προέδρους τους, αλλά δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο οι εχθροί του τρομοκρατικού καθεστώτος της Τεχεράνης να μοιάζουν κι αυτοί ανισόρροποι.
Αν νομίζετε ότι υπερβάλω, σας έχω μερικά βίντεο με την κυρία για να πάρετε μια ιδέα. Δεν ξέρω τι πνευματικά θέματα έχει ο Τραμπ (μπορεί να τον κυνηγούν τα πνεύματα κοριτσιών του νησιού του Έπσταϊν), αλλά το ότι αυτή η διαταραγμένη προσωπικότητα (ή αδίστακτη απατεώνισσα) τον συμβουλεύει είναι κάπως τρομακτικό. Απολαύστε υπεύθυνα και μπράβο σας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πανεπιστήμιο αλλάζει πορεία μετά τον θάνατό του
Η εβδομάδα που έδειξε μέχρι πού φτάνει η δύναμή του
Στο Μαλιμπού, άνοιξε καταβόθρα κοντά στο σπίτι του Νίκολας Κέιτζ
Η ένταση κορυφώθηκε μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να ανανεώσει τη θητεία του προέδρου
Η ηλικιωμένη γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα όπου ζούσε για 71 χρόνια
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητά να παρέμβει στη δικαστική προσφυγή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Συγκινημένη η κόρη του Μαρίνα στην τελετή
Η κυβέρνηση Μελόνι εγκρίνει νέα μέτρα για την ένταξη και την ασφάλεια στα σχολεία
Εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για άρση του αδιεξόδου στη Μέση Ανατολή
Η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η αυτονομία του ανθρώπου απέναντι στη θεοκρατική εξουσία
Η δύσκολη μετάβαση στο Γυμνάσιο
«Γύρνα πίσω στο Μαρόκο», του φώναζαν
Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Ενώ τα δίδυμα ΗΠΑ vs Κίνα και ΗΠΑ vs Ιράν καλύπτουν τις φωτιές στη χειμαζόμενη Ουκρανία, ο πόλεμος φέρνει μεγάλη ακρίβεια
Πινγκ Πινγκ και Φου Σουάνγκ είναι οι νέοι «πρεσβευτές» της Κίνας
Σφοδρή επίθεση στην Τουρκία και το Κατάρ
Ο ανιψιός της απολύθηκε απομακρύνθηκε από την θέση του επικεφαλής ασφάλειας των ακινήτων της
Οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν τοπικούς αξιωματούχους για αμέλεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.