- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
4 εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις στο Dine Athens
(εκτός από το να επισκεφθείς και τα 120 εστιατόρια)
Το Dine Athens, η μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης που διοργανώνει η Alpha Bank επιστρέφει στην Αθήνα για τέταρτη χρονιά και μαζί της φέρνει την πιο νόστιμη ευκαιρία του χρόνου… Από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου οι Αθηναίοι θα μπορούν να επισκεφθούν 120 κορυφαία εστιατόρια της πόλης τους (μπορείς να τα δεις όλα αναλυτικά εδώ) για να δοκιμάσουν ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60. Όχι μόνο όμως… Φέτος το πρόγραμμα του Dine Athens επιστρέφει ακόμη πιο λαχταριστό. Εκτός από το να δειπνήσεις σε όλα εκείνα τα εστιατόρια που έχεις βάλει στο μάτι λοιπόν, να και τι άλλο αξίζει να κάνεις:
1. Δοκίμασε τα πιάτα ενός σεφ που έχει τρία αστέρια Michelin
Ο Jacob Jan Boerma βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin chef αφήνει για λίγο το εστιατόριό του De Leest στο Vaassen της Ολλανδίας για να αναλάβει την κουζίνα της Σπονδής αποκλειστικά για 2 βραδιές. Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου λίγοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν έξι πιάτα υψηλής μαγειρική ευφυΐας, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον διάσημο σεφ, καθώς επίσης και να πάρουν μαζί τους φεύγοντας το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ.
2. Παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής από τους καλύτερους
Ποιος δεν θα ήθελε να παρακολουθήσει μαθήματα ζαχαροπλαστικής από τον Στέλιο Παρλιάρο ή μαθήματα μαγειρικής από την Ντίνα Νικολάου; Στην ενότητα Cooking Masterclasses του www.dineathens.gr μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες και να κάνεις αμέσως την κράτησή σου.
3. Εξερεύνησε εμβληματικά πιάτα τριών διάσημων σεφ
Ο πολυβραβευμένος Λευτέρης Λαζάρου, ο πάντα ανατρεπτικός Άρης Βεζενές και ο άκρως ταλαντούχος Θοδωρής Παπανικολάου ετοιμάζουν 3 μοναδικά δείπνα με εμβληματικά πιάτα της καριέρας τους. Τρεις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που κανένας λάτρης της γαστρονομίας δεν θα ήθελε να χάσει. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
4. Ακολούθησε τα Wine Tasting Journeys
Ο επιτυχημένος θεσμός των wine masterclasses συνεχίζεται και φέτος με δύο μοναδικές οινογνωσίες που θα πραγματοποιηθούν στο Scala Vinoteca (1 Φεβρουαρίου) και στο Yoleni’s (8 Φεβρουαρίου). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.