27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

Ενθύμιον: Υπέροχες γεύσεις σε έναν ατµοσφαιρικό και φιλόξενο χώρο

Γεύμα σε ένα παλιό αρχοντικό στα Πατήσια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ενθύμιον
Ενθύμιον
Ενθύμιον
Ενθύμιον

Ενθύμιον: εξαιρετικό φαγητό από τον σεφ Αννίβα Πιτυλάκη

Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, φτιαγµένος µε πολλή αγάπη, που στεγάζεται σε ένα αρχοντικό της Κυπριάδου, στα Άνω Πατήσια, από το 1995. Το πανέµορφο αυτό νεοκλασικό, µάλιστα, αποτελούσε το σπίτι της οικογένειας από το 1950!

Ο ταλαντούχος σεφ Αννίβας Πιτυλάκης χρησιµοποιώντας πάντα άριστες πρώτες ύλες και αλλάζοντας µενού τέσσερις φορές τον χρόνο, µας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουµε τις γεύσεις και τα αρώµατα της κάθε εποχής. Έτσι, θα βρούµε προτάσεις όπως Κρέπα Βουργουνδίας, Μοσχαρίσιο Σιδηρόδροµο, Φιλέτο πάπιας αλλά και Προφιτερόλ Μανταρίνι, ενώ όλα αυτά µπορούν να συνδυαστούν τέλεια µε κάποια από τις προσεκτικά επιλεγµένες ετικέτες της κάβας.

Οι µελωδίες του πιάνου, διαλεγµένες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, θα συνοδεύσουν το δείπνο σας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κάνοντάς το ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Τα χειµωνιάτικα µεσηµέρια της Κυριακής, από τον Νοέµβριο µέχρι τον Μάιο, το Ενθύµιον είναι ανοιχτό για να απολαύσετε τις ιδιαίτερες γεύσεις του αλλά και τη φηµισµένη του φιλοξενία. Όσο για τις πιο ζεστές ηµέρες, τα τραπέζια βγαίνουν στη βεράντα και τον ανθισµένο κήπο, εικόνα ξεχωριστή από την αρχοντιά και την αίγλη εκείνων των σπιτιών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου