27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

Το Μαύρο Πρόβατο του Press Cafe: Κρατάει χρόνια αυτή η αγάπη…

Υπέροχα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που δεν βαριόμαστε να τρώμε ποτέ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαύρο Πρόβατο
Μαύρο Πρόβατο
Μαύρο Πρόβατο
Μαύρο Πρόβατο

Το Μαύρο Πρόβατο του Press Cafe είναι το σταθερό μας στέκι στο Παγκράτι

Κάθε φορά που πας στο αγαπηµένο σου στέκι στην πιο ζωντανή µεριά του Παγκρατίου είναι σαν να πηγαίνεις καλεσµένος σε φιλικό σπίτι για να απολαύσεις την καλή παρέα και το πεντανόστιµο φαγητό της οικοδέσποινας. Είναι το εστιατόριο που από την πρώτη µέρα που άνοιξε (πριν 12 χρόνια) µέχρι και σήµερα αγαπήθηκε όσο λίγα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τα γεµάτα τραπέζια του κάθε µέρα. Θα πάρεις ξανά και ξανά τα αγαπηµένα σου πιάτα ή και κάτι καινούργιο, τα κάνει αυτά το Μαύρο Πρόβατο, πάντα προσθέτει και κάτι νόστιµο ακόµα ώστε να µην βαριέται ποτέ ούτε και ο πιο συχνός πελάτης. Όλα τους πατούν στην ελληνική κουζίνα που αγαπάµε, κάποια έχουν και µικρά δηµιουργικά twists που προσθέτουν παραπανίσιους πόντους νοστιµιάς, στα πάντα πρωταγωνιστούν τα εξαιρετικά υλικά πρώτης ποιότητας.

Στα πιο δηµοφιλή συγκαταλέγονται το (άπαιχτο) Χιουνκιάρ Μπεγιεντί µε το σαν λουκούµι κοκκινιστό µοσχαράκι και τον τέλειο πουρέ µελιτζάνας, το σιγοµαγειρεµένο αρνάκι µε τις πατάτες φούρνου και το πληθωρικά γευστικό γαµοπίλαφο, τα περίφηµα κοτοµπριζολάκια σχάρας µε τις τηγανητές πατάτες, το µοσχαρίσιο συκώτι µε τα µπαχαρικά, η υπερµεγέθης χοιρινή µπριζόλα Tomahawk µε τις νόστιµες πατατούλες µε παρµεζάνα.

Οι σαλάτες είναι πάντα ολόφρεσκες και πλούσιες, τα ορεκτικά πολλά και πεντανόστιµα, τα γλυκά του τέλους (αδυναµία µας το µιλφέιγ µήλου µε σάλτσα καραµέλα και κρέµα) ένας λόγος από µόνα τους για να έρχεσαι ξανά και ξανά. Τέλος, τα κρασιά είναι γνωστά εµφιαλωµένα ή και καλό χύµα, το σέρβις είναι άψογο, οι τιµές εντελώς φιλικές. Είναι τυχαίο που το αγαπάµε τόσο πολύ;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου