27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

Glug Glug: Το καινούργιο wine bar βάζει τη δική του ενέργεια στην πλατεία Καρύτση

Ένα εκλεπτυσμένο wine bar με ιδιαίτερες μουσικές και νόστιμες γεύσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Glug Glug
Glug Glug
Glug Glug
Glug Glug
Glug Glug

Το Glug Glug είναι το καινούργιο wine bar της Πλατείας Καρύτση

Οι (λίγο) παλιότεροι θυμούνται την πλατεία Καρύτση να αποτελεί την καρδιά της αθηναϊκής διασκέδασης. Να, λοιπόν, που η ζωή κάνει κύκλους και επιστρέφει εδώ, σε μία από τις πιο όμορφες πλατείες του ιστορικού κέντρου.

Νέο αέρα έφερε το Glug Glug, ένα εκλεπτυσμένο wine bar με ιδιαίτερες μουσικές, αποτέλεσμα της δουλειάς των Τζούλιας και Μαρίας Σπυροπούλου, οι οποίες παλαιότερα σύχναζαν ως θαμώνες στην περιοχή και επέστρεψαν, όχι μόνο για έναν φόρο τιμής στο παρελθόν αλλά και για μια γιορτή του παρόντος!

Στη νέα και ατμοσφαιρική αυτή Spritzeria, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, θα επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά αλλά και εμπνευσμένα cocktails, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε τέλεια με μια σειρά από πλατό ιταλικών τυριών, αλλαντικών αλλά και pizza.

Μοιάζει, είναι η αλήθεια, με το σκηνικό κάποιας κινηματογραφικής ταινίας, όπου όλοι μας είμαστε οι πρωταγωνιστές. Ένα ζεστό «καταφύγιο» στις καθημερινές μας βόλτες στο κέντρο που μας καλεί να απολαύσουμε τη μαγεία της πάντα όμορφης πλατείας Καρύτση με τρόπο που ξεπερνά τον χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου