27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

zοhós Wild Greek Gastronomy: Μια συναρπαστική εμπειρία γεύσης

Ένα ταξίδι στον πλούτο της ελληνικής φύσης και της δημιουργικότητας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zοhós
zοhós
zοhós
zοhós
zοhós
zοhós
zοhós

zοhós Wild Greek Gastronomy: το νέο εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας

Σε έναν μυστικό κήπο, στην καρδιά της Αθήνας, μακριά από τη βουή της πόλης, άνοιξε πρόσφατα το εστιατόριο zohόs, του Ομίλου Electra Hotels & Resorts.

Κάθε μέρα στο zohόs είναι σαν ένα οικογενειακό μάζεμα, γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι. Aντλώντας έμπνευση από τις διαφορετικές προτάσεις της ελληνικής φύσης, οι δημιουργοί του zohόs αγκαλιάζουν το πνεύμα του μεζέ και τη χαρά του να μοιράζονται δημιουργικά, γευστικά πιάτα.

Στο εστιατόριο zohόs, το φαγητό σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια απλή διατροφική εμπειρία. Εδώ, οι λάτρεις της γαστρονομίας ανακαλύπτουν μια συναρπαστική περιπέτεια γεύσης, ένα ταξίδι στον πλούτο της ελληνικής φύσης και της δημιουργικότητας και μια ουσιαστική προσέγγιση στην αειφορία, που διατρέχει ολόκληρη τη φιλοσοφία λειτουργίας του εστιατορίου.

Το εστιατόριο δίνει μεγάλη σημασία στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και η φρεσκάδα και η εποχικότητα των υλικών συνιστά απόλυτη προτεραιότητα. Για αυτό άλλωστε ο zohόs συνεργάζεται με μικρούς ντόπιους αγρότες, κτηνοτρόφους, ψαράδες και τροφοσυλλέκτες, για να φτάνει στο πιάτο μας ό,τι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει η φύση, στην καλύτερή της ώρα.

Επιβάλλεται να συνοδέψεις το γεύμα σου με ένα κρασί από την πλούσια wine list του, που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, καθώς και εξαιρετικά δημιουργικά, ελληνικά, αρωματικά cocktails.

Με κάθε πιάτο που ετοιμάζεται στο τραπέζι του zohόs, οι chef Σάκης Βενέτης και Χάρης Αντωνόπουλος θέλουν να εκφράσουν, μέσα από τις δημιουργίες τους, την εκτίμησή τους στην άγρια και εκπληκτική ομορφιά που βρίσκεται στις ρίζες της ελληνικής κουζίνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου