27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

Thanasis 1948: Στο παλαιότερο εστιατόριο της Αθήνας για τα φηµισµένα του κρεατικά

Ένα steak house, µε premium κοπές στα Πατήσια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Thanasis 1948
Thanasis 1948
Thanasis 1948
Thanasis 1948
Thanasis 1948
Thanasis 1948
Thanasis 1948
Thanasis 1948

Thanasis 1948, το εστιατόριο στα Πατήσια που φημίζεται για το κρέας του

Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω και µια φορά αυτό το φηµισµένο εστιατόριο, που γράφει τη δική του ιστορία από το µακρινό 1948. Ναι, είναι το πιο παλιό εστιατόριο της Αθήνας, στο ίδιο σηµείο από τότε, µε την τρίτη γενιά της οικογένειας να έχει αναλάβει τη συνέχιση της παράδοσης, η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο φιλοξενία, εξυπηρέτηση, άριστο φαγητό.

Το εστιατόριο Thanasis 1948 είναι κατά βάση ένα steak house, µε premium κοπές που στ’ αλήθεια δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Πολλά και θαυµαστά θα απολαύσετε εδώ, αρχίζοντας από τα εξαιρετικά ορεκτικά, όπως είναι οι Japanese Yakiniku Wagyu A5 (από τα καλύτερα βόεια κρέατα παγκοσµίως), που είναι λεπτοκοµµένες φλοίδες Wagyu A5 που ψήνονται στο τραπέζι σας, αλλά και Wagyu Carpaccio al Tartufo, δηλαδή Wagyu Αυστραλίας µε χαβιάρι τρούφας, µαύρη τρούφα και παρµεζάνα!

Στη συνέχεια, βεβαίως, δεν µπορούν να λείψουν τα ψητά της ώρας – αυτός, άλλωστε, είναι ένας από τους λόγους που θα έρθετε εδώ. Και τι δεν υπάρχει: από παϊδάκια γάλακτος που θα σας µείνουν αξέχαστα, µέχρι το καλύτερο φιλέτο κοτόπουλο που έχετε δοκιµάσει, -300 γραµµαρίων που συνοδεύεται µε πατάτες και σαλάτα-, και από το φοβερό Black Truffle Wagyu Beef Patty, που είναι ένα πεντανόστιµο µπιφτέκι από 50% Wagyu και 50% Black Angus, γεµιστό µε τρούφα, µέχρι τη ζουµερή Tagliata Flap Steak (Black Angus) 300 γραµµαρίων που θα ψηθεί στη τραπέζι σας και άλλα πολλά, είναι όλα τους το ένα καλύτερο από το άλλο!

Να το βάλετε στο πρόγραµµά σας και να πάτε οπωσδήποτε, θα σας υποδεχτούν και θα σας περιποιηθούν σαν να είστε φίλοι από τα παλιά και το φαγητό πραγµατικά θα σας εντυπωσιάσει. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το εστιατόριο Θανάσης 1948 αποτελεί αγαπηµένη επιλογή πολλών επωνύµων και celebrities της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου