27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

Paloma's Cocina Latinoamericana: Εμπειρία originale Λατινικής Αμερικής στο Κολωνάκι

Chimichangas, tacos και πολλά cocktails!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Paloma's
Paloma's
Paloma's
Paloma's
Paloma's

Στο Paloma's Cocina Latinoamericana, στο Κολωνάκι, θα ζήσεις ένα γαστρονομικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική

Το πολύχρωμο Paloma's ήρθε και έφερε στην πόλη αυτό που έλειπε, μια γνήσια εμπειρία Λατινικής Αμερικής. Θα πας εκεί και θα φύγεις γευστικά και πολιτιστικά πιο έμπειρος, αφού θα έχεις μυηθεί σε γεύσεις που θα μπορούσες να γνωρίσεις μόνο σε ένα γαστρονομικό ταξίδι. Στο Paloma's ό,τι έρθει στο πιάτο σου είναι ποιοτικό και φρέσκο.

Άνοιξε την όρεξή σου με επιλογές όπως Chimichanga με κοτόπουλο και pico ανανά ή με Corn Cakes, το τηγανητό κέικ καλαμποκιού με μαρμελάδα τσίλι και πίκλα κάκτου. Πάρε οπωσδήποτε Tacos και τη Χιλιανή ντοματοσαλάτα και προχώρησε γρήγορα στα κυρίως. Απόλαυσε πιάτα της θάλασσας όπως γαρίδα σουβλάκι ή απόλαυσε μια κρεατοφαγική εμπειρία με φιλέτο μοσχαριού με σάλτσα anticucho και kosho λεμόνι. Οπωσδήποτε συμπλήρωσε και ένα πεντανόστιμο λουκάνικο τσορίθο. Συνόδευσέ τα πιάτα σου με βραχάκια πατάτας Περού και γλυκοπατάτας με μαγιονέζα τσιμιτσούρι ή με εξαίσιο τηγανιτό ρύζι.

Το τηγανιτό παγωτό θα σε ενθουσιάσει για επιδόρπιο γιατί έχει σάλτσες σοκολάτας και καραμέλας, το ίδιο όμως και το Pina Colada με μαγειρεμένο ανανά και παγωτό καρύδα.

Στο bar με τα ψάθινα καθίσματα να αναζητήσεις τα signature cocktails, όπως το Alo Cubano με βάση το ρούμι και γευστικές νότες από passion fruit και μέντα. Και εκεί σίγουρα θα πιεις γνήσιο mezcal, το γνήσιο ποτό του Μεξικού που σημαίνει «ψημένη αγαύη».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου