27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

Wine Pairings: Η γευστική οινοεμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Εδώ θα ανακαλύψεις όλα τα μυστικά στο ταίριασμα κρασιού και φαγητού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wine Pairings
Wine Pairings
Wine Pairings
Wine Pairings

Wine Pairings: ένα νόστιμο wine bistro στη Γλυφάδα

Στο Wine Pairings θα ανακαλύψεις τα μυστικά του ταιριάσματος κρασιού και φαγητού και σε αυτό θα σταθούν δίπλα σου οι ειδικοί. Η irene_di_atene και η υπόλοιπη ομάδα οινόφιλων που δημιούργησαν το www.winepairings.eu σε περιμένουν στην οδό Μαραγκού 18 στη Γλυφάδα. Εκεί θα περιπλανηθείς σε μία κάβα με 500+ ετικέτες κρασιού από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Ο οινοχόος θα σε βοηθήσει να διαλέξεις την φιάλη που ταιριάζει στα γούστα και στη διάθεσή σου και με το rapid cooler σε 5 λεπτά θα είναι στη σωστή θερμοκρασία για να απολαύσεις το κρασί!

Τα καλά και τα νόστιμα δεν σταματούν εδώ μια και στον χώρο υπάρχει και το τμήμα delicatessen για να ανακαλύψεις γλυκές και αλμυρές νοστιμιές της Μεσογείου –τα τέλεια ταιριάσματα για το κρασί – ή/και να δημιουργήσεις, τώρα που έρχονται οι γιορτές, υπέροχα δώρα για τους φίλους ή ένα κομψό εταιρικό καλάθι.

Από την Παρασκευή ως τη Δευτέρα, από τις 5 το απόγευμα, το Winepairings.eu λειτουργεί και σαν bar & bistro με 12 πρωτότυπα πιάτα. Ανάμεσα σε αυτά θα βρεις ιταλικό street food με piadina, ελληνική caprese με τυρί Άνδρου και δυόσμο, αλλά και ταλιάτα με παλαιωμένο μοσχάρι 50 ημερών. Στον κατάλογο κάθε πρόταση φαγητού συνοδεύεται με μία πρόταση οίνου. Πιο εύκολο δεν θα μπορούσε να είναι!

Το Winepairings.eu είναι ένας προορισμός που θα αγαπήσεις.

Ηot πληροφορία: Παρασκευή μπορείς να απολαύσεις σε προσφορά πρωτότυπα spritz 1+1.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου