27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

Lolita's, αν θέλεις γεύση από αληθινή Dolce Vita

Νόστιμη ιταλική κουζίνα στο Νέο Ψυχικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lolita's
Lolita's
Lolita's
Lolita's
Lolita's

Στο Lolita's, στο Νέο Ψυχικό, θα δοκιμάσεις γνήσια ιταλική κουζίνα

Είναι ο προορισμός που συνδυάζει τη διαχρονική ιταλική φινέτσα με τη μοντέρνα αισθητική, και το σημείο όπου θα γευτείς γνήσια ιταλική κουζίνα. Με το κόκκινο να κυριαρχεί στον χώρο δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο και κόζι σκηνικό, θα δοκιμάσεις δημιουργίες που κρύβουν μέσα τους πάθος, μεγάλη νοστιμιά και μαγειρικό μεράκι.

Πριν τα ορεκτικά, απόλαυσε καλωσορίσματα με αγνά υλικά, όπως ζυμωτό ψωμί και φοκάτσια με βούτυρο μυρωδικών και χαβιάρι Σιβηρίας που σερβίρεται μαζί με επιλογές του σεφ Δημήτρη Σταμούδη. Το μοσχαρίσιο καρπάτσιο είναι από τα «best sellers» και δεν πρέπει να λείψει από το τραπέζι σου το ίδιο και τα παραδοσιακά arancini, αλλά και η σαλάτα Burrata.

Φυσικά θα απολαύσεις μια από τις τρεις επιλογές pizzette: margherita, pepperoni, truffle. Στη συνέχεια θα μπεις στα «βαθειά» της ιταλικής κουζίνας με αγαπημένες pasta αλλά και ριζότι. Δοκίμασε τα δικά μας αγαπημένα Cacio e pepe με χειροποίητα paccheri, αλλά και το ριζότο άγριων μανιταριών με πεκορίνο τρούφας.

Η μοσχαρίσια κοτολέτα a la milanese θα σε ενθουσιάσει, αλλά και με τα ψητά θα συμβεί το ίδιο με τη μοσχαρίσια tagliata. Άσε λίγο χώρο για τα ακαταμάχητα επιδόρπια: κλασικό και υπέροχο τιραμισού με πραλίνα εσπρέσο ή Creme Brulee με φιστίκι Σικελίας και βατόμουρο.

Extra info: Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα εμπνευσμένα signature cocktails.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου