27 υπέροχα resto με εξαιρετικό φαγητό

Ananias: Κρεατοφαγία υψηλού επιπέδου και εξαιρετικές οινικές επιλογές

Εδώ θα βρεις το πιο πληθωρικό κρεατοφαγικό concept κουζίνας που µπορείς να ονειρευτείς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ananias
Ananias
Ananias
Ananias

Ananias, το λαχταριστό εστιατόριο-ροτισερί στο Μαρούσι

Ο Ανανίας είναι το ψαγµένο κρεατοφαγικό εστιατόριο-ροτισερί του Αµαρουσίου. Σε λίγες µέρες κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και συνεχώς µας εντυπωσιάζει µε τις γευστικές του επιδόσεις που δεν µπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Εδώ θα βρεις το πιο πληθωρικό κρεατοφαγικό concept κουζίνας που µπορείς να ονειρευτείς µιας και το έχει δηµιουργήσει ο maître του είδους, ο ανατρεπτικός σεφ Ηλίας Σκουλάς, µε βασικούς πυλώνες τη γαλλική rotisserie και την αργεντίνικη parilla που αποτελούν τις βασικές γαστρονοµικές κατευθύνσεις. Στα παραπάνω να προσθέσουµε και ένα εξαιρετικό µενού µε επιλογές finger food για να συνοδεύσεις το κρασί σου από την ψαγµένη και ιδιαίτερη wine list που ικανοποιεί και τους λάτρεις του κρασιού.

Στο µενού του Ανανία θα βρεις τραγανή και ζουµερή πάπια να σιγοψήνεται στην σούβλα, γουρουνάκι Iberico, Picanha και στα κάρβουνα και στη σούβλα, ελληνικό κοτόπουλο αλανιάρικο σε ένα εξωπραγµατικό κοντοσούβλι αλλά και τα χειροποίητα λουκάνικα του Chef που είναι σηµείο αναφοράς στη µεσαιωνική αλλαντοποιεία! Και τα πάντα εδώ είναι χειροποίητα και φτιαγµένα µε έµπνευση και µεράκι. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται και µεγαλώνει την απολαυστική εµπειρία το άψογο και κατατοπιστικό σέρβις από το πρόσχαρο και µε βαθιά γνώση προσωπικό του εστιατορίου.

Κράτα οπωσδήποτε χώρο για τους  υπέροχους λουκουµάδες µε σάλτσα ζεστής σοκολάτας, απλά ανεπανάληπτοι! Δίπλα στην πολύβουη Κηφισίας εκεί που δεν θα πήγαινε ο νους σου ότι κρύβεται αυτός ο γαστρονοµικός κρεατοφαγικός παράδεισος, θα βρεις το spot που αναζητούσες για τα πιο σηµαντικά γεύµατα, επαγγελµατικά ή προσωπικά, και θα ζήσεις µία µοναδική εµπειρία γεύσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου