35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

Andaman: Ταξίδι στις γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματα της Ταϊλάνδης

Iδιαίτερες γεύσεις, μαγειρεμένες με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Andaman
Andaman
Andaman
Andaman

Στο Andaman στα Πετράλωνα για ταϊλανδέζικη κουζίνα σε υπέροχη ταράτσα

Αυθεντικές ταϊλανδέζικες γεύσεις προσαρμοσμένες στον ελληνικό ουρανίσκο, σε έναν υπέροχο χώρο που μοιάζει με παραμύθι. Με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί στη φιλόξενη, παιχνιδιάρικη και ερωτική σάλα και με τις στολισμένες μπανανιές να δίνουν γιορτινό χρώμα στην εξωτική (και προστατευμένη) ταράτσα του, το Andaman προτείνει ιδιαίτερες γεύσεις, μαγειρεμένες με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά.

Προτείνουμε το αρνάκι γάλακτος με ταϊλανδέζικο κάρι και αρωματικά μπαχάρια, μαγειρεμένο με γάλα καρύδας και λαχανικά, ενώ πάντα επίκαιρες και πολύ δημοφιλείς είναι οι προτάσεις του μενού σε πιάτα με γαρίδες, σολομό και μυλοκόπι, όπως το φιλέτο σολομού που σερβίρεται με τέσσερα είδη μανιταριών Ταϊλάνδης, φρέσκο τζίντζερ και βασιλικό. Μαζί με όλα αυτά θα βρείτε δροσερές σαλάτες με εξωτικά φρούτα, σούπες, noodles, αλλά και νέες vegetarian και vegan προτάσεις, όπως πανδαισία λαχανικών με γάλα καρύδας και φιστικοβούτυρο Ταϊλάνδης, ενώ τις ημέρες που έρχονται δεν θα λείψουν και κάποια γιορτινά πιάτα-έκπληξη. Να θυμάστε, ακόμη, ότι τα πιάτα φτιάχνονται πάντα την ώρα που θα τα παραγγείλετε, οπότε μπορείτε να προσθέσετε και τη δική σας πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα, επιλέγοντας τη χρήση ή μη κάποιου ή κάποιων υλικών.

Τον υπέροχο χώρο του Andaman μπορείτε να χαρείτε και για ένα κοκτέιλ από τη βραβευμένη signature λίστα, με κάποια από αυτά να σερβίρονται και ζεστά, μέσα σε πανέμορφα ταϊλανδέζικα τσαγιερά. Ανοιχτά όλες τις ημέρες των εορτών από τις 20.00 μέχρι τις 03.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ