35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

Loco Carne: Αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα στη Μαρίνα Φλοίσβου

Authentic Mexican Flavours & Popular Meat Cuts!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Loco Carne
Loco Carne
Loco Carne
Loco Carne

Loco Carne: το νέο στέκι στο Παλαιό Φάληρο για αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα

Νέα άφιξη στην υπέροχη Μαρίνα του Φλοίσβου, που έχει βάλει τα καλά της και αποτελεί την τέλεια επιλογή για βόλτα τις γιορτινές αυτές ημέρες. Εδώ θα βρείτε το Loco Carne που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις, στα χρώματα και στα αρώματα του Μεξικού, σε έναν πολύ φιλόξενο, ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό χώρο, διακοσμημένο με γούστο και λατινοαμερικάνικα vibes και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Το μενού, που έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος σεφ Άρης Χανζαλάρι, προτείνει αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις, φτιαγμένες με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Όπως πεντανόστιμα tacos και burritos, φοβερές quesadillas, αξεπέραστα fajitas και nachos, αλλά και λαχταριστά burgers, σαν το Mexican, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τσένταρ, μπέικον, jalapenos, chili mayo, iceberg, ντομάτα και onion rings! Μαζί με αυτά, θα βρείτε και κάποια πολύ ενδιαφέροντα κυρίως πιάτα, όπως το Fillet de Pollo, δηλαδή φιλέτο κοτόπουλο με chili garlic, μεξικάνικο ρύζι και γουακαμόλε, αλλά και το Asador de Pollo, με μαριναρισμένο μπούτι κοτόπουλου, spicy mayo, αρωματικό πάνκο, τηγανητές πατάτες και ψητό καλαμπόκι.

Όλα αυτά τα νόστιμα μπορείτε να τα συνοδεύσετε με κάποιο κρασί από την ενημερωμένη wine list ή με κάποιο από τα εμπνευσμένα signature κοκτέιλ, που έχουν επιμεληθεί εξειδικευμένοι στα μεξικάνικα κοκτέιλ baristas, σαν το Loco, με ρούμι, λικέρ από μούρα, lime και litchi. Ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές και από τις 16.00 τις άλλες ημέρες, μην ξεχάσετε να γίνετε φίλοι στα social γιατί μας ετοιμάζουν διάφορες εκπλήξεις τις γιορτές!

Authentic Mexican Flavours & Popular Meat Cuts!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ